Noszę glany - wracam późnymi wieczorami z treningów, a że słabo biegam to buty sportowe mi się nie przydadzą. Poza tym czuję się w nich trochę bezpieczniej (hmm chyba wzmocnią siłę kopnięcia ), wyglądam niekobieco i nie słychać stukotu obcasów .Lepiej nosić ciężkie buty, najlepiej z blachą pod skóra noska, czy też lekkie adidasowate? Mówię to o butach do zadym na ulicy.
Glany czy adki?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Macias, dostalem z glana w glowe od goscia, ktory nie umial kopac (szamotanina, mialem glowe na wysokosci jego pasa) - lekki wstrzas mozgu. nie polecam.
pozdro
Napisano Ponad rok temu
preferuje trekkingi. sa optymalne do wszystkiego.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiosna i lato, takie trekkingowe, ale z twardym czóbem. Kopie się szybciej i można skutecznie uciec, w glanach niebardzo.
Ktoś wspominał, że glany są paskude, czy logiczne jest rozpatrywanie walorów estetycznych obuwia na uliczne zadymy ????
Jeśli tak, polecam lakierki
Napisano Ponad rok temu
stary,nie watpie,ale takie przesadzanie,ze glany to power,ze jak nosisz glany to juz jest bezpieczniej to dla mnie sciema.jakby glany byly taka superbronia,to by metale tak czesto wyebow nie dostawali :wink:nosze desanty, bo za ta cene nie ma lepszych na snieg i deszcz. rzadko biegam na ulicy wiec mi nie przeszkadza waga, lubie sztywna kostke i wogole sa ok. planowalem kupic hi-tecki ale slyszalem niezbyt pochlebne opinie nt wytrzymalosci.
Macias, dostalem z glana w glowe od goscia, ktory nie umial kopac (szamotanina, mialem glowe na wysokosci jego pasa) - lekki wstrzas mozgu. nie polecam.
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tez racja...dobry temat na magosterkeNo przeciez oczywiste ze trzeba umiec kopnac A moze metale sa w grupie podwyzszonego ryzyka ? Zolnierze chodza w glanach i tak czesto nie dostaja
Napisano Ponad rok temu
super bronia nie sa, ale to jest niezly power... wlasnie o to chodzi ze nie trzeba umiec kopac zeby ktos mial wstrzas mozgu
kopanie w stojce i tak odpada, chodzi tylko o dobijanie
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Zapewniam cie ze w glanach bardzo dobrze kopie sie w stojce.
Sprawdzalem
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
nawalanka na ulicy to nie moje hobby, ale czasem mozna znalesc sie w nieodpowiednim miejscu i nieodpowiednim czasie. w szamotaninie, gdy uczestnikow jest >2 mozna szybko w ten sposob rozstrzygnac starcie
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Ale musze stwierdzic ze z glana też trzeba umieć kopnąć.
Adiki używam czasem do biegania lub innych sportów. A glany na co dzień. Po rozchodzeniu bardzo wygodne. Poza tym jak ktos gwłatownie nabdepnie ci na noge to blacha chroni. Jak glanem nadepnę kolesiowy na stopę a on jest w adikach, to cienko go widze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tylko wysokie nie wychodzą, zbyt ciężkie są te cirzemki.
Napisano Ponad rok temu
Moje oddanie dla glanow prezentuje moj avatar.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ciężka sprawa
- Ponad rok temu
-
Nauka refleksu
- Ponad rok temu
-
Co z akcją Kobieta Bezpieczna?
- Ponad rok temu