Czy Ktoś przeżył coś takiego?
Napisano Ponad rok temu
Zrobili błąt mianowicie zaczepili takiego nieznajomego kurdupla ,chyba był w odwiedzinach u kogoś ,gość normalnie z metracienty i patyczak
około 160cm i 45kg jakieś 20-25 lat .
użył jakiejś Dziwnej techniki ale skuteczna wszyscy leżeli na ziemi i kwiczeli nie mieli siły się ruszyć .. Potem wziął zadzwonił i za pare minut
policja Pokazał legitymację (nie policyjną )podziękowali i poszedł
już nigdy go nie widziałem ale nikt namnie do tej pory nie zrobił takiego wrażenia jak ten Gostek... jego by Chyba nikt nie zaskoczył...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nagla gwiazdy, buty i tylko nadjeżdżający autobus mnie uratował choć pan kierowac jebany kutas nie zatrzymał sie bo chyba myślał że najebany jestem i pojechał dalej
A ja brocząc krwią wyczołgałem sie na ulice i miły pan z taxi mnie nie przejechał i do szpitala zawiuzł za friko
Na szczęście doznałem lekkich obrażeń a farba poszła z wary :?
teraz mam oczy wszędzie, jak ide sam i czuje że coś sie dzieje to mi sie szpieg włancza i filuje jak głupi ale to dziala i nie raz zdążyłem dać dyla przed jakąś pandą tchórzy
Napisano Ponad rok temu
Sam mam jednego Air Soft Guna . Glocka 17L . Miedzy tymi atrapami a prawdziwymi prawie nie ma roznicy . Dlatych ktozy sie nie znaja jest ona calkowicie niezauwazalna.Nagle zobaczylem ze chlopaczki staneli i wyraz twarzy im sie zmienil , co sie okazalo za moimi plecami moj chlopak wyciagnol z torby swoj pistolet ( AIR oczywiscie) Berrete , ktora do zludzenia przypomina prawdziwy.
Napisano Ponad rok temu
Marchew
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Seiken a Ty nie miałeś guna?Dziecko Cię musi bronić geroncie!
MRNIKT DZIĘKI, to znaczy , że nie jestem popierdolony, też w ciemnych zaułkach mam nóż w rękawie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Morde mialem napuchnieta jak dynia nastepnego dnia i poniewaz ojciec nie uwiezyl w spadanie ze schodow to jak sie dowiedzial i powiedzial - "zeby jeden, to bym byl w szkole ze pobiles, zeby 2ch nic bym nie zrobil, ale tak idziemy na policje" - po za tym, ze mi wytykali tchorzostwo temat sie skonczyl.
W sumie bylem zadowolony, bo kiedys jak mnie mniejsza grupa napadnieto, to zorganizowalem ekipe i bylo ze ja bije pbiedne dzieci i jestem cham i prostak.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rownierz witam pomimo ze sam jestem nowy 8)
Pozdrawiam
3mbri0n
Napisano Ponad rok temu
A Robert kojarzysz np taki tytul "Ojciec zmarl w obronie swojej rodziny" ? Bo jak by cie zaczepili z zona i potomstwem .. i nie iwem .. chcieli kasy .. to bys nie dalDramatyczne tytułu w SuperExpresie
"Ojciec obronił swoją rodzinę przed bandyckim napadem" powinny Ci dać krycie od policji i prokuratury :-)
Napisano Ponad rok temu
Pierwszy raz chyba w pierwszej klasie liceum mnie klientow dwoch docisnelo w lesie i jedne sprzedal mi kontrolny strzal w twarz .. drugi poprawil z kopa i poszli sobie ... Zrobili to tak dla jaj .. a potem sie czlowiek nauczyl jak oddac i tak sobie zyje ...
Napisano Ponad rok temu
Kasę, proszę (i tak mało gotówki noszę ;-) ) tylko obecnie zbydlęcenie osiąga zbyt wysoki poziom i oddanie kasy nie gwarantuje że Ci darują. A już bydlaki co się przychrzaniają do rodziny z dziecmi na spacerze. To że koś to może zrobić, klasyfikuje go jako najgorszego bydlaka, i to nie tylko u porządnych ludzi.A Robert kojarzysz np taki tytul "Ojciec zmarl w obronie swojej rodziny" ? Bo jak by cie zaczepili z zona i potomstwem .. i nie iwem .. chcieli kasy .. to bys nie dal
Napisano Ponad rok temu
No wlasnie ... ale az takich bydlakow by ci dzieciaka ruszyli to nie ma ...Kasę, proszę (i tak mało gotówki noszę ;-) ) tylko obecnie zbydlęcenie osiąga zbyt wysoki poziom i oddanie kasy nie gwarantuje że Ci darują. A już bydlaki co się przychrzaniają do rodziny z dziecmi na spacerze. To że koś to może zrobić, klasyfikuje go jako najgorszego bydlaka, i to nie tylko u porządnych ludzi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tam ziomki dalej swoje az było ich 2 no to ja jednego a kuzyn drugiego.
Mówię do gości "no to chodźcie na solówki" a ci w brecht 8O omal sie nie powykładali ze smiechu.
Jak po chwili stało ich chyba z 7 i szli na nas to ... jeszcze nigdy tak szybko przez pola nie spier....
Umarła szlachecka tradycja pojedynków jeden na jednego
A jeżeli chodzi o SKUR... co dzici ruszają to odrazu do piachu
I oby im w kiciu nigdy nie dali spokoju
Napisano Ponad rok temu
Dzikki ? A skad type "panienek" o imieniu Henio czy Waclaw w naszych zakladach karnych ??? To wlasnie bydlaki co dzieci ruszyly. I mam nadziej ze mimo iz dzis w kiciu rzadzi kasa to nie odpuszcza takiej swoloczy i nadal beda ich gnebic i pedalic ....
To sa gwalciciele , ktorzy molestowali albo wlasne dzieci, lub z rodziny albo wyciagneli jedno z dzieci samo wychodzace.
COs ty .. oni nie maja jaj by tak zrobic przy jakims ojcu .. nie wazne jakim.
A nie masz sie co martwic ... klawisz jak wchodzi z taka menda to wszyscy sie od niego dowiedza , ze to "gwalciciel dzieci" i on juz jest na drodze na wycwelowanie.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Molestowanie seksualne, a system prawny (b. dlugie)
- Ponad rok temu
-
jaki jest stan faktyczny?
- Ponad rok temu
-
Co nosicie w plecaku?
- Ponad rok temu
-
nie kop pana bo się spocisz
- Ponad rok temu
-
kolejny moderator