Czy Ktoś przeżył coś takiego?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może będzie to przestroga dla innych,choc w to nie wierze
Napisano Ponad rok temu
Grzes
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
3mbri0n
Napisano Ponad rok temu
Szkoda że lekko zapomniana przez niektórych
Kiedyś też na dysce widzialem jak biją się panienki ,nim bramkaż zdążył je rozłączyć jedna zmasakrował twarz drugiej uderzając jej głową o błat stolika 8O
Laska miala w oczach taką nienawiść że pomyślałem że to facet
Ale cała bijatyka wyglądała jakoś nie tak, poprostu choro :blus:
W żadnym ale to w żadnym przypadku, nie ważne czy dziewczyna coś ćwiczy itp. nie można pozwolić żeby się kobiety biły. Choćby miało się samemu w jape dostać
Napisano Ponad rok temu
"A ja mialem piekna sytuacje ... ide sobie niedaleko domu przechodze przez podworka i potracilem faceta. On do mnie "A przepraszam?" a ja "A spierdalaj.". No to on mnie lup w ryj. Stoje sie i patrze na niego i pytam "A o co ci chodzi ?" ... klient zbaranial a ja poszedlem do domu.
Ide sobie po schodach i wyje ... otwieram drzwi i wygladam jeszcze gorzej bo sie ze smiechu zataczam. Moja sie nie smiala co prawda juz tak ale popatrzcie jaka sytuacja. "
Napisano Ponad rok temu
Ja jeszcze podrzuce tekst z Gorinkan Forum , ktory opisuje pewne zabawne zdarzenie ...
"A ja mialem piekna sytuacje ... ide sobie niedaleko domu przechodze przez podworka i potracilem faceta. On do mnie "A przepraszam?" a ja "A spierdalaj.". No to on mnie lup w ryj. Stoje sie i patrze na niego i pytam "A o co ci chodzi ?" ... klient zbaranial a ja poszedlem do domu.
Ide sobie po schodach i wyje ... otwieram drzwi i wygladam jeszcze gorzej bo sie ze smiechu zataczam. Moja sie nie smiala co prawda juz tak ale popatrzcie jaka sytuacja. "
eee...albo mam problem z wylapaniem jakiegos gleboko ukrytego, merytorycznie gornolotnego & ideologicznego przekazu, albo ten koles w dziob to nie raz powinien dostac. Wyskoczyl, zalapal i sie cieszy. Lol.
Pozdrawiam
3mbri0n
Napisano Ponad rok temu
Ja do dzis nie moge uwierzyc , ze nie oddalem mu .. tylko poszedlem dalej. Ludzka psychika jest czasami dziwna. wariat
Napisano Ponad rok temu
Heheheheh to wcale nie byl gornolotny przekaz .. a tak wogole to historyjka o mnie
Ja do dzis nie moge uwierzyc , ze nie oddalem mu .. tylko poszedlem dalej. Ludzka psychika jest czasami dziwna. wariat
Ee... to moze ja o sobie nie bede opowiadal . Swoja droga zastanawiam sie jak szczatkowe musialo byc stezenie krwi w Twoim alkoholu :wink: , bo jak takie rzeczy wyrabiasz na trzezwo, to ja sie kurde zaczynam bac
Pozdrawiam
3mbri0n
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja sie do dzis zastanawiam .. czemu mu nie oddalemDosłownie je rozbił
Moze nie widzialem w nim zagrozenia
Napisano Ponad rok temu
A ja sie do dzis zastanawiam .. czemu mu nie oddalemDosłownie je rozbił
Moze nie widzialem w nim zagrozenia
to pewnie ten srodek na komary.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Glowa do goryA ja jak byłem mały tzn nie ash tak jakies 15 lat miałem i dostałem cała serie to spojrzałem usmiechnełem sie ii.. spierdoliłem Boże jaki wstyd po cholere o tym pisze 8O
Pamietaj , ze nie kazdy rodzi sie od razu Wscieklym Bykiem nie :twisted:
Ja szczerze mowiac moge spokojnie zarobic w ryj .. raz czy dwa ... jak mi nie bedzie zalezalo to sobie pojde dalej hihihihihi ... chyba musze to jeszcze raz zrobic ... 8O
Napisano Ponad rok temu
a to co zrobiłeś to był taktyczny odwrót bliźniaku
Byłeś łaskaw... ale żeby się to więcej nie powtórzyło :twisted:
Napisano Ponad rok temu
belzebub kicikici dresiki belzebub
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Kaaammmeeeeehhhhaaaaaammmeeeeeehhhaaaaaaaaaaaaaaaaaa"
Potem pare technik mistrza Kaio
A na koniec stań wznieś ręcew ku niebiosom, telepatycznie poproś wszystkich o zrzutkę energii zrób 8O i zrzuć im na głowy geiki dame
:twisted: :twisted:
Był to 137 odcinek Dragon Ball Z Polska
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Molestowanie seksualne, a system prawny (b. dlugie)
- Ponad rok temu
-
jaki jest stan faktyczny?
- Ponad rok temu
-
Co nosicie w plecaku?
- Ponad rok temu
-
nie kop pana bo się spocisz
- Ponad rok temu
-
kolejny moderator