Shidokan we Wrocławiu?
Napisano Ponad rok temu
Chętnie oleję kyokushin na rzecz shidokanu - o ile nie będzie kolidował z treningami BJJ.
Pozdrowienia dla wszystkich karateków!
Napisano Ponad rok temu
Doszły do mnie słuchy, że we Wrocławiu od tego roku będzie nauczane karate shidokan. Czy to prawda? I czy już coś wiadomo, gdzie, jak często i za ile będą treningi? Bo ja mam kilka sugestii w tym temacie :wink:
Chętnie oleję kyokushin na rzecz shidokanu - o ile nie będzie kolidował z treningami BJJ.
Pozdrowienia dla wszystkich karateków!
O, a skad doszly Cie takie sluchy?
Poki co nie moge potwierdzic takiej informacji. Jezeli sekcja Shidokanu powstanie we Wroclawiu, na pewno umiescimy tutaj informacje o tym.
Oczywiscie wszystkie sugestie mozemy przyjmowac w kazdej chwili.
Pozdrowienia,
MR.
Napisano Ponad rok temu
O, a skad doszly Cie takie sluchy?
Poki co nie moge potwierdzic takiej informacji. Jezeli sekcja Shidokanu powstanie we Wroclawiu, na pewno umiescimy tutaj informacje o tym.
Oczywiscie wszystkie sugestie mozemy przyjmowac w kazdej chwili.
Takie wieści przekazał mi Piotrek, drugi moderator. Powiedział mi mianowicie, że na 99% będzie shidokan od września, ale Ty jeszcze trzymasz pewne sprawy w tajemnicy Piotrek niestety sam na razie nie może zabrać głosu, ponieważ leży w szpitalu - takie bywają skutki karate ;(
Szkoda, że z tego shidokanu nici
Guest_budo_Robert Flynn_*
Napisano Ponad rok temu
Piotrek niestety sam na razie nie może zabrać głosu, ponieważ leży w szpitalu - takie bywają skutki karate ;(
A co sie stalo?
Napisano Ponad rok temu
Witam, juz na szczescie w domku ale kazali mi pauzowac az do wrzesnia W sumie to zalatwilo mnie hiza geri jodan i male starcie uliczne z bokserem, ktore wygralem ale....i zafundowalo mi wstrzasnienie mozgu + rozne dziwne rzeczy Serdecznie dziekuje za wszystkie sms i e-maile na telefon, podtrzymaly mnie na duchu :-)A co sie stalo?
Piotrek
Guest_budo_Robert Flynn_*
Napisano Ponad rok temu
Moze da sie jakos dorwac i mu sie zrewanzowac z nawiazka.
Napisano Ponad rok temu
Szanuj głowę swoją - druga Ci nie urośnie, ofermo
Jak powstanie shidokan we Wrocławiu to przyjadę na treningi Mariusz, masz moje słowo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam, juz na szczescie w domku ale kazali mi pauzowac az do wrzesnia W sumie to zalatwilo mnie hiza geri jodan i male starcie uliczne z bokserem, ktore wygralem
Współczuję urazów i gratuluję wygranej. belzebub
Napisano Ponad rok temu
BTW. Ci co sa z wroclawia to czy slyszeli o jakiejs wielkiej zadymie na placu grunwaldzkim z czwartku na piatek? Obok mnie lezalo dwoch gosci z tej imprezy jeden pociety nozem:-(...
Napisano Ponad rok temu
Jak powstanie shidokan we Wrocławiu to przyjadę na treningi Mariusz, masz moje słowo
No ja mysle, Jarek! Wprost nie wyobrazam sobie jak moglbys nie przyjechac.
Pozdrowienia,
MR.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jest Shidokan czy nie ???
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rękawice w Kyokushin
- Ponad rok temu