Duże gabaryty nie usprawiedliwiają, widzialem duzych gości, giętkich jak sprężyna.
swintuchy i zboczency.....
Napisano Ponad rok temu
Duże gabaryty nie usprawiedliwiają, widzialem duzych gości, giętkich jak sprężyna.
Napisano Ponad rok temu
Pancer (który już dziś będzie opowiadał o trzymaniu rąk pomiedzy udami :wink: na grupie poczatkującej)
Napisano Ponad rok temu
Pancer (który już dziś będzie opowiadał o trzymaniu rąk pomiedzy udami :wink: na grupie poczatkującej)
Napisano Ponad rok temu
swintuchy i zboczency.....
"Ty świnko" jak mówi pewna aktorka- kobieta Stanisława Palucha vel Prezesa klubu Tecza co go maja na Zorza przerobic :wink:jeszcze pozostaje pytanie pomiedzy czyimi udami.....
Napisano Ponad rok temu
dzieki, ale juz wychodzi lepiej - byc moze to wyzalenie sie na forum mi pomoglo a moze sie po prostu bardziej przylozylam...Kantele, pokazała mi ostatanio znajoma taki śmieszny sposób nauki mae ukemi - widziała to na grupie dziecięcej i początkującej w Austrii. Wygląda to mniej więcej tak: [ciach]
Napisano Ponad rok temu
Protestuję! Veto, veto!!! Zdrada!!!.A ja korzystając z okazji chciałbym podziękowac naszemu szanownemu O'Modowi, za zamknięcie najbardziej rozrywkowego topicu ostatniego czasu, czyli "Kobiety i Aikido"
Ha! powiem wiecej, ta dyskusja od kilku tysiecy lat nie ruszyła z miejscaSzepan ku...... potrzebowałeś niemal sześciustet postów żeby stwierdzić że dyskusja nic nowego do tematu nie wnosi??????????????
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja mam 191 i przy lataniu jest to na plus. Uzasadnienie: przeszkoda wyskokości 150 mnie sięga do mostka, komuś o wzroście 170 siega do szyji. Zgadnij kto musi wyżej podskoczyć? Absoluto skaczemy na tą samą wysokość, relativo ja skaczę niżej.Piszac o duzych gabarytach mialem na mysli nie tylko wage, ale i wzrost 196 cm :-) Wiec latanie na treningu wychodzi mi mniej sprawnie, anizeli ludziom nizszego pokroju.
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu