Profilaktyka
Napisano Ponad rok temu
Co Waszym zdaniem nalezy uwzglednic w diecie, suplementacji i treningu by uniknac tych chol... kontuzji.
Mam nadzieje na konstruktywna dyskusje.
Maciek.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrwiam
Napisano Ponad rok temu
Ludzie biegający maratony lub inne biegi długie (bardzo obciążające kolana i stawy skokowe) jedzą dużo żelatyny (np. galaretki owocowe). Jest też suplement pod nazwą "Kolagen Activ Plus" (ok. 20 zł). Nie wiem dokładnie jak to działa "fizjologicznie" , ale żelatyna "smaruje" kolana, dzięki czemu są mniej podatne na kontuzję.Co Waszym zdaniem nalezy uwzglednic w diecie, suplementacji i treningu by uniknac tych chol... kontuzji (...)
I przy okazji moja prośba: czy może ktoś podać ćwiczenia wzmacniające stawy, szczególnie skokowy i kolana.
Napisano Ponad rok temu
Ludzie biegający maratony lub inne biegi długie (bardzo obciążające kolana i stawy skokowe) jedzą dużo żelatyny (np. galaretki owocowe). Jest też suplement pod nazwą "Kolagen Activ Plus" (ok. 20 zł). Nie wiem dokładnie jak to działa "fizjologicznie" , ale żelatyna "smaruje" kolana, dzięki czemu są mniej podatne na kontuzję.Co Waszym zdaniem nalezy uwzglednic w diecie, suplementacji i treningu by uniknac tych chol... kontuzji (...)
I przy okazji moja prośba: czy może ktoś podać ćwiczenia wzmacniające stawy, szczególnie skokowy i kolana.
A co jeszcze mozna jesc procz galaretek, za ktorymi nie przepadam za bardzo... ??
Napisano Ponad rok temu
Ja zawsze zakładam ściągacze na kolana odciażaja stawy.
Slyszalem, ze takie sciagacze utrudniaja krazenie krwi? jak to wyglada u Ciebie? Gdzie mozna kupic takie sciagacze?
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-