problem - a6w
Napisano Ponad rok temu
Robię 6 weidera, dzisiaj 3 dzień po 20. Ale mam mały problem z brzuchem. Chyba od tego, że na początku troche krzywo robiłem te ćwiczenia z jedną nogą naraz. W każdym razie lewą strone mam brzucha mam całkiem ok, a prawa jest mniej umięśniona, i te mięśnie są jakby troche niżej niż te po prawej - taki brak symetrii. Co mam robić, dalej normalną a6w, i to się jakoś wyrówna, czy co?
Pzdr.
firefly
Kawałek na ten tydzień:
http://www.youtube.com/watch?v=Zq64GRGpLQc
Napisano Ponad rok temu
Witam, sprawa wygląda tak:
Robię 6 weidera, dzisiaj 3 dzień po 20. Ale mam mały problem z brzuchem. Chyba od tego, że na początku troche krzywo robiłem te ćwiczenia z jedną nogą naraz. W każdym razie lewą strone mam brzucha mam całkiem ok, a prawa jest mniej umięśniona, i te mięśnie są jakby troche niżej niż te po prawej - taki brak symetrii. Co mam robić, dalej normalną a6w, i to się jakoś wyrówna, czy co?
Pzdr.
firefly
jeżeli chodzi Ci o to, że mięśnie nie są idealną kratką, a jak patrzysz w lustro jedna strona ma wcięcia trochę niżej, to jest to absolutnie normalne, takie masz ułożenie mięśni i tyle. "kreskówkowa krata" jest naprawdę bardzo dużą rzadkością. tak samo o różnym rozłożeniu mięśni świadczy to, że niektórym widać 6-pak innym 8-pak. nie przejmuj się tym. a jeżeli chodzi o objętość, to cóż, symetria priorytetem i koniec. ja też mam jedną stronę trochę bardziej napompowaną, ale druga też rośnie i się tą lekką dysproporcją nie przejmuje
Napisano Ponad rok temu
Kawałek na ten tydzień:
http://www.youtube.com/watch?v=Zq64GRGpLQc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Skończyłem pare dni temu cały cykl 6weidera, no i 6pak jest;p Ale w sumie tylko jak się napnie mięśnie,to jest widoczny, a chciałbym żeby był taki zawsze. No więc co mi polecicie, 6weidera jeszcze raz? Jeżeli tak, to zaczynać od razu, czy jakaś przerwa? I zaczynać od tych serii po 6 powtórzeń, czy od razu coś więcej?
Nigdy, ale to nigdy krata na brzuchu nie będzie widoczna gdy jej nie napniesz... Nawet najlepsi kulturyści, gdy nie napną brzucha mają bęben zamiast kaloryfera.
Napisano Ponad rok temu
Skończyłem pare dni temu cały cykl 6weidera, no i 6pak jest;p Ale w sumie tylko jak się napnie mięśnie,to jest widoczny, a chciałbym żeby był taki zawsze. No więc co mi polecicie, 6weidera jeszcze raz? Jeżeli tak, to zaczynać od razu, czy jakaś przerwa? I zaczynać od tych serii po 6 powtórzeń, czy od razu coś więcej?
Zrób ABS II
"Double Blast potem Rocket Fuel i nie ma opierdalania się"
"Nie ma lipy ! Hardcorowo !"
"Dzisiejsza waga 128kg i TAKA forma ! KTO JEST LEPSZY ? Ja takich nie znam !"
Robert Burneika