. Wróciłem do formy po półrocznej przerwie w regularnych treningach z powodu pracy na delegacji
 . Wróciłem do formy po półrocznej przerwie w regularnych treningach z powodu pracy na delegacji  . Mieszkałem na takim zadupiu że w pobliżu nie było żadnej siłowni a i tak pracowałem do późna i mimo chęci nie miałem czasu na treningi
. Mieszkałem na takim zadupiu że w pobliżu nie było żadnej siłowni a i tak pracowałem do późna i mimo chęci nie miałem czasu na treningi  . No i jak to bywa z delegacją doszło sporo melanży
. No i jak to bywa z delegacją doszło sporo melanży   . Od nowego roku zacząłem systematycznie ćwiczyć znalazłem pracę na miejscu siłownię mam w domu i mogę regularnie ćwiczyć
 . Od nowego roku zacząłem systematycznie ćwiczyć znalazłem pracę na miejscu siłownię mam w domu i mogę regularnie ćwiczyć   . Po kontuzji kolana zacząłem regularnie ćwiczyć nogi w końcu
 . Po kontuzji kolana zacząłem regularnie ćwiczyć nogi w końcu   . Od połowy lutego zrobiłem 6 tygodniowy cykl na stacku kreatynowym Maxx Creatine i do tego przedtreningowo brałem AMOK z Olimpu
 . Od połowy lutego zrobiłem 6 tygodniowy cykl na stacku kreatynowym Maxx Creatine i do tego przedtreningowo brałem AMOK z Olimpu  starałem się jak najlepiej trzymać dietę i co najważniejsze zero melanży
 starałem się jak najlepiej trzymać dietę i co najważniejsze zero melanży   . Na jesień planuję grubszy cykl i zbliżyć się do upragnionej 3 cyfrowej wagi
 . Na jesień planuję grubszy cykl i zbliżyć się do upragnionej 3 cyfrowej wagi   . Doszedłem do wniosku że jestem gotowy na "kucie się"
 . Doszedłem do wniosku że jestem gotowy na "kucie się"  . Ale to melodia przyszłości pod spodem podam wymiary przed zaczęciem regularnych treningów i po
. Ale to melodia przyszłości pod spodem podam wymiary przed zaczęciem regularnych treningów i po  . Fotki postaram się wrzucić w tym tygodniu
 . Fotki postaram się wrzucić w tym tygodniu   .
 .Przed: Po:
Waga: 79,1kg 86,2kg
Biceps: 39,5cm 42,5cm
Klatka: 109 cm 114cm
Barki: 130cm 135cm
Przedramie: 35cm 36cm
Pas: 85cm 82cm
Udo: 57cm 61cm
Łydka: 37,5cm 40cm
To by było na tyle pozdro koksy
 .
 .

w takim razie ok
 w takim razie ok  jak to jeszcze trochę zniweluje to pokażę nogi
  jak to jeszcze trochę zniweluje to pokażę nogi  

. A teraz na jesień planuje grubo poprawić jeszcze obecny mój wynik.
 . A teraz na jesień planuje grubo poprawić jeszcze obecny mój wynik.  kontuzja barku najpierw a później pleców i nieregularne treningi trochę melanży wypadło wyjazd na wakacje tygodniowy i tak waga spadła poniżej 85kg obecnie za jakieś 2 tygodnie skończę jeść Green Magnitude smak jabłkowy zajebista sprawa jest ta odżywka polecam ją
  kontuzja barku najpierw a później pleców i nieregularne treningi trochę melanży wypadło wyjazd na wakacje tygodniowy i tak waga spadła poniżej 85kg obecnie za jakieś 2 tygodnie skończę jeść Green Magnitude smak jabłkowy zajebista sprawa jest ta odżywka polecam ją   

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook