Powroty do MA po latach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wróciłem na treningi TKD po kilku latach przerwy (przerywanej treningami innych MA - Krav Maga m.innymi).
poprzednio przerwałem treningi z powowdu kontuzji po powrocie okazało się, że mózg pamieta nacznie więcej niż są w stanie wytrzymać mięśnie... skok, obrót w powietrzu, kopnięcie, ból, koniec tae kwon do.
Uważajcie na siebie po powrocie, bardzo uważajcie. Z MA nie zrezygnowałem, zmieniłem tylko rodzaj na taki w którym kontuzja nie przeszkadza, oby jak naj mniej ludiz musiało dokonywać takiego wyboru.
Napisano Ponad rok temu
To ja tez dorzuce swój powrót. Kiedys cwiczylem Kick boxing, box, kung-fu.
W 1999 roku wyjechalem do innego miasta (niezla praca - wszystko po to, żeby moim (przyszłym) dzieciom było lepiej niż mnie
Tam ćwiczyłem BARDZO rzadko (kilka treningów w miesiącu. Ale sami rozumiecie - charówka, mało życia prywatnego.
Teraz (w lutym) wróciłem - mam swoją małą firmę, więc mam też trochę czasu dla siebie.
No i zacząłem: boks, a wkrótce BJJ - to w klubie. Samemu rozciągam się i kopię.
Aha - i dodam jeszcze, że jestem już chyba "emerytem" - mam 35 lat, ale się jakoś staram "trzymać" :-)
Pozdrowienia dla wszystkihc upartych, którzy się nie znudzili i dalej "coś robią".
I dzięki za fajny wątek.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Normalny kraj i POLSKA!!!
- Ponad rok temu
-
Rozwoj czlowieka
- Ponad rok temu
-
pewien schemat myślowy...
- Ponad rok temu
-
Kask Mastersa>> otwary vs podbródkowy?
- Ponad rok temu
-
Strach przed śmiercią
- Ponad rok temu
-
szukam mat do trenignu
- Ponad rok temu
-
Dla Gentlemenów
- Ponad rok temu
-
JEET KUNE DO-WALKA CZY FILOZOFIA WALKI...
- Ponad rok temu
-
Dzieciak zabojca.
- Ponad rok temu
-
BJJ -reaktywacja judo kodokan?
- Ponad rok temu