Reakcje nieporządane organizmu na Gainery,białka
Napisano Ponad rok temu
Od kilku dni przyjmuje Gainera 737 (tak wiem ze to lipny gainer i proszę nie krzyczec ze wybrałem syf bo wiem o co chodzi) i po jego wypiciu robi mi się napompowany brzuch tzn. jelita i mam gazy
Czytałem na róznych forach i wiele osób które zażywają ten i inne (lepsze) gainery pisało o tej samej przypadłości, jednak ja chce zapytać tych którzy się znają w tym temacie (bo nie mogłem znależć nigdzie odpowiedzi na to pytanie) czy występowanie tych objawów świadczy o tym że ten Gainer mi szkodzi i powinienem zaprzestać jego zażywania i nie wracać już do niego czy może mogę olać te objawy i pić dalej nie przejmując się że dostanę od tego jakiegoś uszczerbku na zdrowiu...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja tak mialem po serious mass - za duzo i za szybko pilem
jak pilem szybko mniejsza porcje lub wolniej wieksza to bylo ok
nie wiem jak wyglada twoja dieta i kiedy oraz ile pijesz tego gainera bo to tu moze lezy problem dlaczego tak sie dzieje
inne gainery piles ? bylo ok?
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
tak samo pewnie masz jak zjesz np. kilka paczkow albo cos co zawiera duzo cukrow
w skrocie tak to wyglada
Napisano Ponad rok temu
moze za duzo i/lub za szybko wypijasz porcje
ja tak mialem po serious mass - za duzo i za szybko pilem
jak pilem szybko mniejsza porcje lub wolniej wieksza to bylo ok
Otórz to dziś sączyłem porcję tak z godzinkę w pracy co jakis czas łyczek i nie ma już żadnych objawów
Dzięki
Napisano Ponad rok temu
chodzi o to zeby gainera nie wlewac w gardlo jak piwo tylko brac lyk , przytrzymac chwile w ustach - bo to tutaj zaczyna sie proces trawienia , taka imitacja gryzienia normalnego zarcia - i dopiero polykac
Napisano Ponad rok temu
hmmm.. no nie chodzilo mi zeby to saczyc przez godzine bo to troche dlugo , normalny posilek jesz raczej krocej ?
chodzi o to zeby gainera nie wlewac w gardlo jak piwo tylko brac lyk , przytrzymac chwile w ustach - bo to tutaj zaczyna sie proces trawienia , taka imitacja gryzienia normalnego zarcia - i dopiero polykac
Tak wiem o co chodzi. Pisałem ze piłem przez godzine dlatego ze byłem w pracy i popijałem łyka jak miałem na to czas i tak mi zeszło sie z tym. Nie myślę ze trzeba sie bawic 60 minut z jedna porcją, tylko udowadnia to że właśnie tu był problem - zbyt szybkie picie i trawienie całej ilości na raz gdy ją w siebie wlałem powodowało te dolegliwości.