Redukcja
Napisano Ponad rok temu
i takie pytanie chcialbym zrobic redukcje jakie mi proponujecie spalacze
bralem juz jeden spalacz o nazwie burn fit z fitmaxa I jeden diuretyk odwadniajacy juz nie pamietam jaki
Zalezy mi na zrzuceniu nawet 15 kg jeszce w tym roku napiszcie mi rownierz jak dlugo sotosowac jaki srodek co do diety i treingu mam obczajone pozdrawiam
Moje fotki
Napisano Ponad rok temu
co do diety to pamietaj zeby nie obcinac od razu za duzo kalorii tylko schodzic powoli
po 300-50kcal i obserwoac co sie dzieje , podbijac bialko i tluszcze a redukowac wegle
albo ( widze ze ludziska sobie chwala ) dieta jem / nie jem
Napisano Ponad rok temu
dzieki ze odpisales widze ze cos ciezko o odpowiedz na tym forum teraz kupilem spalacz o nazwie scorch na 8 tygodni bede redukowal staral sie okolo kg na tydzien i mam takie pytanie czy
dobrze bedzie jezeli bede przyjmowal tak
Rano na pusty załadek 3 tabletki 20 minut pozniej owsianka itp
0 godznie 16albo 16.30 bede bral znowu 3 tabletki przed silownia albo aerobami ktore bede wykonywal o 17 bedzie wporzadku ?
Moje fotki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do spalaczy to tak jak napisalem najpierw slabsze , potem mocniejsze , w ten sposob utrzymasz progres
jesli walniesz cos mocnego na poczatek to pozniej nic ci nie zostanie i redukcje szlag trafi
i zawsze zaczynaj od mniejszych dawek zeby zobaczyc tolerancje swojego organizmu , bo moze sie okazac ze odfruniesz przy 2uch tabzach a 3 cie zabija
ok. 1kg na tydzien juz ciut duzo , 0.5-0.7kg bedzie ok
chociaz na poczatku moze byc wiecej bo woda poleci
dorzuc jakies bcaa , 30 min przed treningiem jedna dawka i druga dawke popijaj w trakcie
Napisano Ponad rok temu
Troszke pozno sie dowiedzialem a moge zrobic tak ze bede zaczynal od malych dawek pozniej bede zwiekszal z tego wzgledu chcialbym tak zrobic poniewaz kupilem juz spalacza na 8 tygodniu i troszke bez sensu bedzie kupowac jeszce jedna puszke slabszego a i tak wszystkiego nie wykorzystam chociaz masz racje z tym co napsialesco do spalaczy to tak jak napisalem najpierw slabsze , potem mocniejsze , w ten sposob utrzymasz progres
jesli walniesz cos mocnego na poczatek to pozniej nic ci nie zostanie i redukcje szlag trafi
jezeli chodzi o druga dawke moge brac np po 30 minutach areobow i robic nastepne 30 albo i wiecej minut zdazy sie wchlonac pierwsza dawka ? nastepnie becaa weglowodany i posilek
Mam takie pytanie moze sprzedam jedna puszke scorcha i kupie thermo speed np na jeden miesiac a drugi walne juz scorch jakbys to pogodzil ? i zrobil na moim miejscu ? przepraszam za chaotyczna odpowiedz
Moje fotki
Napisano Ponad rok temu
chodzi o to ze bcaa wchlania sie bardzo szybko ale ich stezenie w ustroju utrzymuje sie nawet do 2h , wiec pierwsza porcja - tak zeby z 15g bcaa bylo - dajesz przed treningiem a druga porcje popijaj w trakcie , ewentualnie miedzy silowym i aero wypij
po treningu bialko + wegle ( ok. 15-20 min. po T )
no mozesz tak zrobic z tymi spalaczami , chociaz ja to bym spalacz dorzucil dopiero jak juz sama dieta i trening przestana przynosic efekt ,po to zeby utrzymac dalszy progres
czyli zaczynasz cisnac treningi z jednoczasna redukcja kalorii
w momencie jak zauwazysz ze efekty slabna ( waga spada wolniej lub utrzymuje sie na tym samym poziomie ) dowalasz spalacz i waga leci dalej...
w ten sposob utrzymasz progres i nie stracisz miecha
Napisano Ponad rok temu
ok juz wszystko wiem napisz mi jeszcze co zrobi z tymi spalaczami czy jedna puche sprzedac czy jechac caly czas na scorch ?
moze na poczatek thermo speed a pozniej scorch ?
Ok dziekuje juz wiem co chcialem wiedziec takze narazie bede redukowal bez spalaczy a po jakims czasie zaczne brac dziekuje za odpowiedz pozdrawiam
Moje fotki