Jaki porządny stack i pomper w Capsach(!)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
potrzebujesz przerwe od pobudzaczy i proponuje stosowac cyklicznie , bo walenie w siebie coraz wiecej i mocniejszych w koncu odbije sie na zdrowiu...
a tak co jakis czas przerwa i wtedy ladnie dzialaja juz mniejsze dawki...
co do staku to nie wiem co tam juz jadles , ale moze green magnitude ?
Napisano Ponad rok temu
Alumix, turbina
Napisano Ponad rok temu
Alumix, turbina
no co jak co, ale podczas szamania Hemorush źle czułem się na żołądku na siłce, wody nie mogłem pić tyle, ile powinienem, czułem jakby mi zalegała w żołądku.. zjazdy czasem miałem jak po dragach.. szkoda gadać. A tu? Wpierdalać aż się chce, samopoczucie genialne, pała staje na zawołanie. Czego chcieć więcej? Pomijam już pompę, regenerację i przyrosty, co jest ważniejsze od pozostałych rzeczy. W skrócie czuję się jak młody bóg!
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
a co do tego szlo albo po czym to szamales ?hepatil, ja jadlem tego grena i huj , oranżada
Napisano Ponad rok temu
skoro nic nie czujesz po boosterach to zmiana na tabzy lub cokolwiek niewiele da
Panowie ale czy ja pisałem że nie działa? Być może źle sformułowałem pytanie Zwyczajnie "napoje" źle znoszę, działają ale mam po nich również różne dolegliwości, odbija się leży na żołądku, boli głowa, rajd na tron- być może nawet sam się nakręcam już po tym wszystkim że za chwile coś będzie i faktycznie zaczynam odczuwać (do psychologa nie mam zamiaru iść z tym ) Tabsy czy capsy łykam popijam i po sprawie, nic nie czuje,wszystko jest ok choć zapewne bardziej żołądek podrażniają Dlatego pytam co polecacie w tej formie, wiem że ostatnio "zupki w proszku" są modne ale chyba coś konkretnego w pigule zamkniętego się znajdzie? Poszukam na własną rękę Mniejsza z tym co brałem dawajcie swoje propozycje, np Animal Pump mimo braku w nim "cudów" dobrze działał...
potrzebujesz przerwę od pobudzaczy i proponuje stosować cyklicznie , bo walenie w siebie coraz więcej i mocniejszych w końcu odbije się na zdrowiu...
Dzięki za rade, wiem co stosować cyklicznie a co nie koniecznie... po za tym "oczystka" organizmu zawsze co jakiś czas wskazana.
co do staku to nie wiem co tam juz jadłeś , ale moze green magnitude ?
Jadłem nawet 2 puchy, Na mnie działał zaje*iście na brata i kumpla w ogóle Pod koniec 2 puchy odstawiłem z wyżej wymienianych względów. Ogólnie smak na tle innych zaje*isty...
Alumix, turbina
Oj nie kuś nie kuś
pała staje na zawołanie
Mam problem raczej w te drugą stronę
Napisano Ponad rok temu
nie staje ci?Mam problem raczej w te drugą stronę
Napisano Ponad rok temu
hi-tec ma fajny stuff stanofusion bez krety
dobry wypas do cyklu (tak wiem proszek kurwa )
Pewnie sie brało za dużo "papu" z dimethylamylamine (geramina) co? heh
unikajcie tego gówna na początku trzepie aż miło
ale wysusza faje w większych dawkach i z biegiem czasu trzeba brać coraz wiecej
by działało tak ja na poczatku a jak widzicie po wzorze dimethyl... wątroba chłopaki
omijajcie to bo ja sie uzależniłem lekko jak mam choojowy dzień lub samopoczucie to musze łyknąć kapsa geraminy i zara sie czuje jak 18 latek ehe a w bani to ryje takie pomysły że szkoda gadać (jak sie bierze od czasu do czasu to trzepie zawsze dobrze jak bierzesz dzień po dniu to lipa bo sie przyzwyczaja organizm)
jak chcesz pobudzić wacława to:
tribulon 3-4 kaps na noc + arginina (ja żrem ostatnio zwykłą argi power z łolimpa i wacław zadowolony chyba mu podeszło )
i do tego cynk olimpa 30 lub 60 mg noc
po tym nie ma opcji żeby przyjaciel nie nabrał chęci do życia
( chyba ze jesteś zablokowany koksem)
paaaaaaaa lecę co zgwałcić
Napisano Ponad rok temu
nie staje ci?
Wacława nie muszę wołać by stanął na wysokości zadania Chodziło o to że jestem od urodzenia jakiś nabuzowany baaa staje nawet gdy nic ciekawego i ruszającego się wokół nie dzieje Od tak.... Niektórzy mieli niekontrolowane wzwody w okresie dojrzewania, ja mam je cały czas choć rzadko Kobitka myślę że zadowolona, a ja cóż... Cieszę się że nie przytrafiło mi się to jeszcze na plaży/basenie czy innym miejscu gdy jestem skąpo ubrany... Jeszcze jakaś babcia pomyślała by patrząc na mnie że się nią podjarałem
BODYGUARD dzięki za szybką reakcję i konkretne porady - jak będę flak to widzę znajdzie się u ciebie fachowe wsparcie w expresowym tempie