"- Trzeba będzie przejść na dietę owocowo-warzywną. Jest nie tylko zdrowa, ale chroni organizm przed mniej więcej 30 000 chorób. Jako że pomoc lekarska, np. chirurgiczna, tuż po katastrofie będzie praktycznie niemożliwa, każdy musi zrozumieć, jak ważny dla niego jest dobry stan zdrowia. To może mu zapewnić tylko dieta owocowo-warzywna.
- Medytacja i głodówki będą podstawowym środkiem zwalczania chorób zakaźnych i wszystkich innych. Wraz z tymi zasadami, o jakich mówiliśmy powyżej, stanowić będą one podstawę nowego sposobu życia."
![:wstyd:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/bag.gif)
jak dla mnie to pestycydy z roslin wcale mnie nie uratują, tym bardziej ze to ma byc w środku zimy, więc co najwyzej będe karpia świątecznego wcinać.
ogółem, sam temat roku 2012 jest bardzo ciekawy, chodzi o to że nie wziął się on znikąd, ale idioci piszą rzeczy typu "`Projekt Cheopsa' - pewna Wrocławianka potwierdziła eksperymentem na duza skalę, ze ma kontakt i bardzo dokładne informacje od innej cywilizacji - teraz szykuje się do odnalezienia Faraona Cheopsa oraz otwarcia Piramidy cheopsa co spowoduje połączenie elektromagnetyczne Ziemi z innymi planetami- jest to misja ratowania Ziemi."
i wśród tych wszystkich głupot ciężko jest znaleźć coś normalnego . Będziesz sie zagłębiać w temat aż zlansujesz sobie mózg pierdołami od new age po teorie spiskowe.. gdzie nieraz naprawde ciekawy temat zostaje przygnieciony tysiacem smieci
![:kwasny:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/kwasny.gif)
z takich ciekawostek, oglądałem kiedyś film w którympokazywano, że wiara katolicka istnieje już od kilkunastu tysiecy lat, rodziła się w przeróżnych kulturach, a wszystkie brały jej wiedze od oglądania gwiazd i słonca (boże narodzenie w momencie kiedy dzien zaczyna sie wydłuzac, 3 dni zmartwychwstania bo podobno przez 3 dni zachodzi słonce o tej samej porze, zawsze matką boga była kobieta na literę M, bo jakieś gwiazdy układały sie wtedy na kształt tej litery, itd itd.. za mało posiadam wiedzy z geografii żeby się w to zagłębiać.)
- "Nienaturalna żywność, zabójcza dla naszego zdrowia i wymagająca ogromnych ilości energii do jej produkcji, będzie musiała być zakazana prawnie. Do takich produktów zaliczyłbym cukierki, czekoladę, chipsy, biały cukier i wiele innych."
tu widze brak pojęcia o wytwarzaniu żywności.
"To kieruje naszą uwagę ku Słońcu - tam możemy zobaczyć, jak potężne mogą być odwrócenia magnetyczne! Siły magnetyczne są prawdziwym powodem milionów wybuchów jądrowych na Słońcu, jest ono bowiem gwiazdą magnetyczną: ma biegun północny, biegun południowy i równik."
słońce zmienia swój magnetyzm co 11 lat, a powodem wybuchów jest wpływ na emisję gazów i wysoka temperatura, nie grozi to na ziemii....
cały pogląd o zmianie polarnosci biegunów wziął się z racji, że z badano polarność hmm niepamietam niestety czego, przy biegunach, w momencie kiedy ziemia kręciła sie w jedną stronę, zostawiała za sobą ślad dodatni, a w drugą ujemny. na tym przykładzie założone że ziemia musi zmieniac kierunki obrotu co x lat. Nie pomyslano zbyt dobrze o następstwach, bo te uwagi że wszyscy wyginą są śmieszne, w takim razie jak przezyły te miliony różnych istnień ? wyliczenia jakkolwiek prawdziwie by nie brzmiały są niestety błędne, chyba że uznano w nich błąd bodajże 6 lat , jaki walnął jeden z (i tu znów brakuje mi źródła) ustalając kalendarz setki lat temu.
Jeśli przyjdzie kataklizm, opowiem młodym o tym jak zabijaliśmy sie za kase, za kase która szła na pierdoły, pierdoły które szybko sie nudziły.. o pracy za pieniadze które ledwo pozwalały przezyć, o funduszu zdrowia , i o tym że ludzie nie tylko mieli co jeść, ale budowali na tym masę.