Methandrostenolone ANABOL (metanabol) TABLETS 5mg - relacja z cyklu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Siema od wczoraj zacząłem cykl na witaminie M, moje dawkowanie to 4 razy po 5mg przez okres ponad 5 tygodni. Celem jest nałapanie jak największej ilości masy, waga startowa to 90,5 KG co tydzień będę się ważył i pisał swoje odczucia i relacje odnoście cyklu.
no po tygodniu waga powinna sie zaczynac wkrecac
powodzenia
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Napisano Ponad rok temu
Kiedyś tak ale ostatnio nie, co spowodowało masa przede wszystkim jak rok temu brałem mietka po 15mg byłem zadowolony... Ale 15mg to trochę za mało jak na mnie więc teraz cisnę na 20 i powinno być okejWydawalo mi sie ze trzymales sie z daleka od SAA? Co spowodowalo ze zmieniles zdanie?
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Kiedyś tak ale ostatnio nie, co spowodowało masa przede wszystkim jak rok temu brałem mietka po 15mg byłem zadowolony... Ale 15mg to trochę za mało jak na mnie więc teraz cisnę na 20 i powinno być okej
Brawo za odwazny krok. powodzonka zycze.... napewno bede tu zagladal. Mogl bys napisac co do tego wcinasz???
Napisano Ponad rok temu
Nie ma to jak ruskie pierogi
Zycze hiper, mutant, exta masy
Powodzenia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mija pierwszy tydzień cyklu masa + 1 KG i widać już jakby pełniejsze kształty mięśni
Czyli zaczyna sie rozkręcać. Widać ze trafiłeś na dobry towar
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Nom, ten dobry towar mam od przyjaciela Mogę Ci dać namiary na Niego (żartuje)Czyli zaczyna sie rozkręcać. Widać ze trafiłeś na dobry towar
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Tak mi sie wydaje jak bym juz gdzies widzial te rożowe tabletkiNom, ten dobry towar mam od przyjaciela Mogę Ci dać namiary na Niego (żartuje)
Napisano Ponad rok temu
Nom, ten dobry towar mam od przyjaciela Mogę Ci dać namiary na Niego (żartuje)
Dziekuję jeszcze za wcześnie dlamnie na sterydy
Napisano Ponad rok temu
Spoko za jakieś 10-20 lat się zgłoś do mnie w sprawie koksu udzielę Ci kilka radDziekuję jeszcze za wcześnie dlamnie na sterydy
Pozdro koksie
Napisano Ponad rok temu
Sorra za to... post do usunięcia...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ex powodzenia jak nie złapiesz na tym cyklu co najmniej 8kg czystej masy to cię znajdę
Napisano Ponad rok temu
Czy to prawda że po sterydach masz lepsza gestośc mieśni i lepiej one wygladają?
Miko bez spamu ! Jak jakieś pytania to pisz do działu saa/ph.
Metanabol duza siła i duza masa !
Oczywiście ze po saa jest lepsza gęstość mięsni i lepsze zarysy/wyrzezbienie ( ale musisz wiedziec który saa jak działa i z czym go łączyć )
Po przeczytaniu EX wykasuj ten cały SPAM z Twojej realcji. Pzdr 47
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dobra spoko niech sobie już zostanie ale na przyszłość proszę nie sapmować mi tematu.Po przeczytaniu EX wykasuj ten cały SPAM z Twojej realcji. Pzdr 47
http://www.fabrykasi...tis--t5238.html + OlimpMultiple + Cynk + Witamina C + witaminy z grupy B oraz Hepatil na regenerację wątroby. W czwartek będę miał a raczej powinienem mieć GoliathaTak dopytam jeszcze bierzesz do tego mietka jakieś konkretne odżywki?