rzezba suple!
600V
Ponad rok temu
witam, potrzebuje rady
jakie suplementy polecacie ( moim celem jest uwidocznienie mięśni, zwiększenie ich gęstości - ogólnie mówiąc - rzeźba)
wiem oczywiście ze najważniejsza przy rzeźbie jest dieta i trening, ale od tego są inne działy, na pewno są suple które dodatkowo wspomagają proces rzeźbienia
myślalem o HMB revolution, co sądzicie? czytałem trochę że hmb ogólnie jest przereklamowane, nie działa na ludzi którzy maja stały kontakt ze sportem/siłownią, a tak jest w moim przypadku. ćwiczę już parę lat z przerwami, dodatkowo gram w piłkę nożną.
czytałem też trochę o glutaminie, ale za bardzo się nie znam więc wolalbym żeby ktoś, kto to ogarnia mi poradził.
proszę dajcie swoje typy, zaznaczam że moja waga jest wystarczająca i nie potrzebuję masowania. (178cm i 82kg) chodzi mi o spalenie zbędnego tłuszczu (głównie na brzuchu-wiem że najważniejsze sa aeroby) i uwidocznienie mięśni. jedyne co chciałbym jeszcze rozbudować/zmasować to nogi. mam nadzieję że ktoś mi coś poradzi, pozdrawiam forumowiczów!
wiem oczywiście ze najważniejsza przy rzeźbie jest dieta i trening, ale od tego są inne działy, na pewno są suple które dodatkowo wspomagają proces rzeźbienia
myślalem o HMB revolution, co sądzicie? czytałem trochę że hmb ogólnie jest przereklamowane, nie działa na ludzi którzy maja stały kontakt ze sportem/siłownią, a tak jest w moim przypadku. ćwiczę już parę lat z przerwami, dodatkowo gram w piłkę nożną.
czytałem też trochę o glutaminie, ale za bardzo się nie znam więc wolalbym żeby ktoś, kto to ogarnia mi poradził.
proszę dajcie swoje typy, zaznaczam że moja waga jest wystarczająca i nie potrzebuję masowania. (178cm i 82kg) chodzi mi o spalenie zbędnego tłuszczu (głównie na brzuchu-wiem że najważniejsze sa aeroby) i uwidocznienie mięśni. jedyne co chciałbym jeszcze rozbudować/zmasować to nogi. mam nadzieję że ktoś mi coś poradzi, pozdrawiam forumowiczów!
Kancik
Ponad rok temu
Białkowiny, aminokwasy, bieganko, spalacz 
A zamiast hmb kup miotłę, bardziej sie przyda
A zamiast hmb kup miotłę, bardziej sie przyda
Zdzisiu
Ponad rok temu
BCAA np. Xtra Activlab ; Xplode Olimp
Spalacz np. Scorch
do tego białko jakieś i wystarczy
Spalacz np. Scorch
do tego białko jakieś i wystarczy
600V
Ponad rok temu
a białko jakie polecacie? bcaa chyba te xplode olimpa wezmę, dobry wybór?
Tyson1418048768
Ponad rok temu
600V, jesli chodzi o ekonomicznosc to lepiej z Activlabu a rozniez spoko są
ooleg
Ponad rok temu
bardzo dobre , smak rozpuszczalność jak i jakośćbcaa chyba te xplode olimpa wezmę, dobry wybór?
białko PEAK INT. WHEY smaki zajebiste rozpuszczalność świetna ......
600V
Ponad rok temu
dzięki za odpowiedzi Panowie,
powiem tak, rezygnuje ze spalacza, postanowiłem więcej aerobów robić i powinno byc git, nie ma tragedii u mnie z tym tłuszczem także jestem dobrej myśli i zamierzam spalić to bez pomocy suplementów. a na resztę mam 200zł.
czyli pozostaje bcaa+białko. powiedzcie mi czy nie stracę 'jakościowo' jak zdecyduję się na bcaa z activlabu zamiast bcaa xplode olimp?
białko PEAK INT. WHEY- brać? jeszcze jedno, czy białeczko mnie czasem nie zaleje trochę? bo tego bym nie chciał
chcę mieć pewność, a w dziedzinie suplementów jestem laikiem. pozdrowki
powiem tak, rezygnuje ze spalacza, postanowiłem więcej aerobów robić i powinno byc git, nie ma tragedii u mnie z tym tłuszczem także jestem dobrej myśli i zamierzam spalić to bez pomocy suplementów. a na resztę mam 200zł.
czyli pozostaje bcaa+białko. powiedzcie mi czy nie stracę 'jakościowo' jak zdecyduję się na bcaa z activlabu zamiast bcaa xplode olimp?
białko PEAK INT. WHEY- brać? jeszcze jedno, czy białeczko mnie czasem nie zaleje trochę? bo tego bym nie chciał
Leon_SSJ
Ponad rok temu
bcaa z activlabu jest bardzo dobre jakosciowo, a po bialku nie zaleje cie wrecz powinno byc odwrotnie
600V
Ponad rok temu
a co powiecie na taki zzestaw- bcaa xplode olimp + animal cuts?
znajomy mi animala polecił, bardzo sobie chwalił, mówił że dobrze spala tłuszcz. czekam na odp. pozdr[/b]
znajomy mi animala polecił, bardzo sobie chwalił, mówił że dobrze spala tłuszcz. czekam na odp. pozdr[/b]
ooleg
Ponad rok temu
są lesze od ANIAML CUT już troszkę przestarzały ma skład sa mocniejsze i pewniejsze spalacze HEAT HARDCORE , AMP2 , KILLER BEEE , SCHORCH
600V
Ponad rok temu
kupiłem 500g (50 porcji) tego bcaa xplode olimp. pytanie za 100punktów-- na ile mi to starczy i jak mam to brać? czy tylko w dni treningowe czy codziennie?
Joks
Ponad rok temu
tylko w dni treningowe w ilosci od 1g do 2g/10kg polowe przed i polowe po treningu. i nie lacz z bialkiem/posilkiem bo tam wyzej czytalem ze cos o bialku pisales.
Kancik
Ponad rok temu
W sensie 1,5 grama na 10 kg masy ciała. Czyli jak ważysz 100kg, bierzesz 15 gram łącznie, 7,5g. przed, i drugie tyle po treningu.
600V
Ponad rok temu
dzieki za pomoc
co do spalacza to chyba animal cuts, mam możliwosć nabyc za 110zl. dobra cena?
ooleg
Ponad rok temu
za 99 kupisz schorcha lub tighta ....a animal cut taki sobie ....nie powala na kolana , ewentualnie AMP 2 ERGOPHARM ZA 120 zł .....kosiorski strasznie....
Joks
Ponad rok temu
110 zl hmm rownie dobrze mozesz za te pieniadze kupic na allegro venoma xD a bynajmniej wczoraj widzialem jakies za 114 lub 120 zl, czasem na allegro jest jeszcze ta pierwsza wzbogacona o dodatki wersja xD a z zadnego spalacza nie bylem tak zadowolony jak wlasnie z pierwszej odslony venoma