Porada
Napisano Ponad rok temu
Od nastepnego tygodnia zaczynam ćwiczenia na siłowni. Ćwiczyłem juz na siłowni ale po jakimś czasie nudziło mnie to i kończyłem z treningami . Teraz postanowiłem wziąsc sie na poważnie za swoj wygląd. Jeszcze nigdy nic nie brałem...Niestety ale mam troche tłuszczu na brzuchu i nie tylko;/;/ Od jakiegoś czasu mam w domu takie suplementy jak:
-wiec tak :
- glutagenix
-thermo speed (spalacz)
-ester cell max
wszystkie te suple były doradzanie moim zdaniem przez osobę znającą sie na tym...
teraz mam do was takie pytanie czy odrazu zaczynając ( po raz kolejny) przygode z siłownia mam zażywać wymienione prze zemnie suple?
Pozdrawiam
Guest_kosior_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_kosior_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- glutagenix
-thermo speed (spalacz)
-ester cell max
wszystkie te suple były doradzanie moim zdaniem przez osobę znającą sie na tym...
no spec jakiś ci doradził ..wszytsko co zalega na półkach w sklepach , suple nic nie dadzą bez dietki tym bardziej ty zaczynasz znów ( chyba słomiany zapał ) wiec puki co nic ci nie potzreba jak trening i dobra micha
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jeżeli nie będziesz się odpowiednio odżywiał to zrzucisz bardzo mało. miej świadomość, że jeżeli później przestaniesz ćwiczyć i pilnować tego co jesz, znów obrośniesz fatem bo sądząc po wadze z profilu, ta nadwaga nie jest wywołana np. apetytem na słodycze, a genetyką. licz się więc z tym, że jeżeli chcesz zrzucić zbędne kilogramy to nie może to być troche treningu z paroma suplami, tylko całkowita zmiana trybu życia. chyba że te 98 kg to głównie mięso a fatu masz odrobinkę w co wątpię.
więc zastosuj się do rad chłopaków, a zobaczysz w końcu efekty. w przeciwnym wypadku, zrobisz ileś treningów, wykorzystasz te suple i czeka Cię niemiła niespodzianka przed lustrem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
do tego pilnuj diety i bedzie git