Dawniej jak ćwiczyłem 4 razy w tygodniu klate i biceps
 to było gorzej, a teraz jak ćwicze raz w tygodniu to mnie już prawie w ogóle nie boli, no ale wole tego nie zostawiać i dlatego prosze o rady.
 to było gorzej, a teraz jak ćwicze raz w tygodniu to mnie już prawie w ogóle nie boli, no ale wole tego nie zostawiać i dlatego prosze o rady.Z góry dzięki.

Napisano Ponad rok temu
 to było gorzej, a teraz jak ćwicze raz w tygodniu to mnie już prawie w ogóle nie boli, no ale wole tego nie zostawiać i dlatego prosze o rady.
 to było gorzej, a teraz jak ćwicze raz w tygodniu to mnie już prawie w ogóle nie boli, no ale wole tego nie zostawiać i dlatego prosze o rady.Napisano Ponad rok temu
Dawniej jak ćwiczyłem 4 razy w tygodniu klate i

wystarczy zmienic na łamaną i do końca nie prostowac w stawie , jesli boli nadal to proponuje jakieś tabletki przeciwzapalne cos na diklofenaku i tym podobne cuda , rozgrzewaj dobrze to okolice , i nie szalej z cieżarem
 wystarczy zmienic na łamaną i do końca nie prostowac w stawie , jesli boli nadal to proponuje jakieś tabletki przeciwzapalne cos na diklofenaku i tym podobne cuda , rozgrzewaj dobrze to okolice , i nie szalej z cieżarem   

Napisano Ponad rok temu
 Ja dlatego prostuje do końca bo chce bicepsy porozciągać, bo mam takie kuleczki
 Ja dlatego prostuje do końca bo chce bicepsy porozciągać, bo mam takie kuleczki  

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| MÓJ ŁOKIEĆ;( | Inne sporty | 
 |   
 | ||
| Łokieć | Inne sporty | 
 |   
 | ||
| Łokieć golfisty – przyczyny i leczenie | Porady | 
 |