Łokieć i kolana na ulicy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 Tylko czasem jest trudno trafić w dobre miejsce, a co do łokci sprawdzane tylko w młynach na koncercie
   Tylko czasem jest trudno trafić w dobre miejsce, a co do łokci sprawdzane tylko w młynach na koncercie  :twisted:   :twisted:
   :twisted:   :twisted:

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Szczególnie kolanko z wyskoku mi sie podoba i na dresa, tak mi sie wydaje, jest to eleganckie rozwiązanie.
Dorzuc jeszcze obrót, będzie bardziej "eleganckie"... :roll:
Pozdrawiam

Napisano Ponad rok temu
no i bedziesz latal jak ten superman w Onk(g) Baku heheehSzczególnie kolanko z wyskoku mi

Napisano Ponad rok temu
 (mae mai)
  (mae mai)  

Napisano Ponad rok temu
Albo wybicie noga z nogi przeciwnika druga noga na bark i lokiec na glowe
(mae mai)
Próbowałeś tego na ulicy?
Napisano Ponad rok temu
 jak dla mnie jest to raczej nie do wykonania tym bardziej na ulicy :wink:  ale kiedys cwiczylismy ta kabinacje z ziomkiem
  jak dla mnie jest to raczej nie do wykonania tym bardziej na ulicy :wink:  ale kiedys cwiczylismy ta kabinacje z ziomkiem  Pozdro
  Pozdro

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no i jeszcze do tego szybki obrot i lokiec na twarzZ muay boran bardzo podoba mi się przechwycenie nogi i uderzenie od góry łokciem w wyprostowane kolano.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Napad stulecia (gif) Napad stulecia (gif)- Ponad rok temu 
- 
			 Aż strach powoli na ulice wychodzic Aż strach powoli na ulice wychodzic- Ponad rok temu 
- 
			 Awantura o browar!!! Awantura o browar!!!- Ponad rok temu 
- 
			 Duszenie,czekanie aż klient "odejdzie" czy to bezp Duszenie,czekanie aż klient "odejdzie" czy to bezp- Ponad rok temu 
- 
			 Najśmieszniejszy/najdziwniejszy tekst od oponenta Najśmieszniejszy/najdziwniejszy tekst od oponenta- Ponad rok temu 
- 
			 Kto mial okazje naprawde walczyc na ulicy? Kto mial okazje naprawde walczyc na ulicy?- Ponad rok temu 
- 
			 kto walczyl naprawde na ulicy??? kto walczyl naprawde na ulicy???- Ponad rok temu 
- 
			 Dla tych co twierdzą że nóż nie jest zabójczy Dla tych co twierdzą że nóż nie jest zabójczy- Ponad rok temu 
- 
			 Ulica-zapasy Ulica-zapasy- Ponad rok temu 
- 
			 Atak grupy skinów na mnie :/ Atak grupy skinów na mnie :/- Ponad rok temu