Dieta - początkujący potrzebuję pomocy.
Napisano Ponad rok temu
Więc tak. Mam 19 lat... pracuje na budowie jako pomocnik budowlany, wiadomo trzeba się urobić... mam 185 cm wzrostu i waże 67 kg... wiem że jest tragicznie xD no ale zawsze kiedy starałem się przytyć to nie szło... ciągle stałem w miejscu ;/ nawet fajki rzuciłem ale i tak nie przytyłem, a teraz znów jaram xd i ciężko rzucić Więc mam do Was prośbe, abyście mi ułożyli diete, dzięki której przytyje, może jakieś odrzywki, białko itp też mogę zakupić. Chodzi mi o diete, którą będę mógł stosować w pracy. PRzedstawie swój plan zajęć codziennie xd
5.00 rano, - wstaje Co jeść ?
10.00 - pierwsza przerwa co jeść ?
14.00 - druga przerwa, co jeść ?
18.30 - jestem na kwaterze co jeść ?xd
20.00 - po prysznicu zawsze głodnieje xD
Chodzi mi o to, abym mógł zabrać do pracy coś co będzie mnie tuczyło xD, na siłownie nie dam rady chodzić, poniważ nie pracuje w swoim mieście, tylko w radomsku, nie znam miasta, nie mam czasu... o 5 wstaje, a wracam na kwatere o 18.30 czasami wcześniej, teraz będzie sezon letni więc będę pracował do 18 ;/ Drodzy koledzy, czy jest możliwość abym jakoś do wakacji narzucił jakąś mase ? bo jestem strasznie chudy, aż głupio wyść w koszulce ;/ dziękuje za odpowiedzi i za zrozumienie pozdrawiam.
Dodam, że troszkę mam tam wyrobione mięśnie, wkońcu już dwa lata śmigam na tej budowie ;/ ale jak chudy, to nic nie widać xD Wszystko dobrze rozruszane
Napisano Ponad rok temu
Jeśli nie interesuje cie jakosc łapanych kg to zajadaj sie słodyczami, jedz tłuszcze i węglowodany proste w jednym posiłku, mnustwo węglowodanów pochlaniaj , w diecie dodatni bilans kcal, na noc ładuj węglowodany.
Napisano Ponad rok temu
1. Rano jak wstajesz najlepiej zjedz płatki owsiane z mlekiem (ze 3.5%) do do tego moze z 3 - 4 jaja gotowane albo smarzone zalezy jak Ci wygodnie. (ilosc mleka i płatków zalezy od Ciebie nie zmuszaj sie na siłe ale tak przynajmniej 500ml i 100g zjedz)
2. na 1 przerwie wez zjedz kilka bułek najlepiej z serem i wedlina i do tego kefir..
3. 14.00 tu najlepiej Ryz z kurczakiem i jakas suruwka.
4. 18.30 Mozesz zjesc jakies kluchy z tunczykiem/lub inna ryba z puszki
No a na noc jakis twaróg i chleba troche.
Jedz w dużych ilosciach bo widac ze przy twojej wadze Cie napewno nie zaleje.
Trzymaj sie tej diety a dodatkowo mozesz i tak jesc co innego.. No i przy twojej wadze to moze jeszcze jakis geiner by sie przydał na mase
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Np cos takiego dawkuj jak podaje producent.
Stopsuje podobna diete i masa idzie wiec moze Tobie tez sie ruszy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co zamiast tuńczyka można jeść
inna ryba/miecho/twarog/jajca