HCA I fat block base
Napisano Ponad rok temu
i w jakich dawkach to stosowac
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
suplementy dawkuj jak na opakowaniu pisze nie trzeba nic kombinować
no i rośnij
oj sorry chudnij przez to forum popadam w skrajności
Napisano Ponad rok temu
w przyszłosci chcialabym kupic thermo speed extreme albo thigt firmy san tylko wlasnie nie wiem ktory by byllepszy ...
ps.od czasu kiedy chodzę na siłownie przytylam 3 kg w 1,5miesiaca czy to moze byc wina tego ze pilam weglowodany przed treningiem a moze tego ze urosly mi miesnie ?
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
co do spalaczy TSE może być
po za tym polecam cardio z rana , rower , bieganie areobik , w ciągu dnia trening na siłowni (jakieś 45-60min) i po treningu 20min cardio ( rowerek , steper itp )
te węglowodany co masz pij po treningu (porcja jakieś 30-40g )
Napisano Ponad rok temu
mozliwea moze tego ze urosly mi miesnie ?
tak jak pisze maks, dbaj o diete, bo to bardzo wazne
Napisano Ponad rok temu
jem to samo tak jak wtedy kiedy nie cwiczylam...
zawsze wazylam 46 kg ale niestety od 1,5 roku jestem w Anglii(wiaodomo tutaj jest inne jedzenie) i przez pierwszy rok w ogole nie tylam...a pozniej zaczelo sie niewinnie prztylam kilogram potem drugi i nawet stwierdzilam ze to dobrze bo bylam za szczupla ale teraz to juz jest przesada nabardziej widac po udach i brzuchu ...
Napisano Ponad rok temu
to źleale nic się nie zmieniło w moich posiłkach odkąd zaczęłam chodzic na silownie...
w miare mozliwosci staraj sie przestrzegac diete- ona jest podstawą sukcesutylko właśnie mi jest bardzo trudno przestrzegać diety
nad dieta da sie popracowac- trzeba sobie tylko załozyc, ze np: dzien wczesniej przygotowywujemy sobie do pracy odpowiednie posiłiki, zamiast w przerwie na jedzenie objadac sie fast foodami
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
a najlepiej napisz co zazwyczaj jesz
Napisano Ponad rok temu
nad dieta da sie popracowac- trzeba sobie tylko załozyc, ze np: dzien wczesniej przygotowywujemy sobie do pracy odpowiednie posiłiki, zamiast w przerwie na jedzenie objadac sie fast foodami
rower, nawet kobieta nie interesująca się tym sportem wie taki rzeczy... kurwa byle tylko posta nabić, z tym że większość jest bez sensu
Napisano Ponad rok temu
wiec dzisiaj na przyklad zjadlam:
serek grani 2%tł,4 kromki chleba,pomidora,jogurt maly jogobella,danio,3 banany gruszke,2 batony ,makrele wedzona,4 suszone sliwki,kopytka,paluszki,1/2 kalafiora surowego,5 rzodkiewek no i pewnie jeszcze przed snem cos zjem bo bede glodna wiem ze troszeczke tego jest ale nie da sie inaczej...probowalam przestrzegac diety i nietstety nie moge miec przerwy miedzy posilkami... bo jestem nadal glodna i musze cos jesc i codziennie przed treningiem robie aeroby ok 40-60min po treningu jeszcze 20 min na biezni
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
w ciągu dnia np 5 posiłków opartych głównie na białku
i nie jedz bananów , chleba , paluszków , kopytek, batonów (no może jeden mały ) bo to w większości węglowodany proste odpowiedzialne za tycie (jeżeli spożywamy je w niewłaściwym czasie )
Napisano Ponad rok temu
cynk najlepsze sa najprostsze rozwiązaniakup sobie coś na zahamowanie łaknienia
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Latwo powiedziec... ale sam jestem skrajnym endo i tyje baaardzo szybko i udaje mi sie trzymac diete... bylo ciezko, ale po pewnym czasie wpadasz w rytm i wszystko leci do przodu jak glupie...
Jak zobaczysz pierwszy efekt to nie bedziesz mogl zyc bez diety hehe przynajmniej ja tak mialem:P
Powodzenia i nie baw sie w suplementy na spalanie tylko cwicz silna wole i inwestuj w dobre jedzenie...
Napisano Ponad rok temu
cynk
amoze jednak chrom kolezko?
Napisano Ponad rok temu
cynk
amoze jednak chrom kolezko?
Dokładnie, cynk jest dobry na trądzik a nie na łaknienie Suplementy na łaknienie to BSN Cheaters Relief i TREC Diet Control.
Cel: Fat 10%, Pas <79cm, 6-pak
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...