i przed treningiem pije weglowodany
 i w jakich dawkach to stosowac

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 lepiej walnąc z 50 gram ciemnego ryżu przed i po tr. a reszta posiłkow to głownie produkty zawierające duzo białka
 lepiej walnąc z 50 gram ciemnego ryżu przed i po tr. a reszta posiłkow to głownie produkty zawierające duzo białka  

Napisano Ponad rok temu

przez to forum popadam w skrajności
  przez to forum popadam w skrajności   

Napisano Ponad rok temu
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) ale w takim razie nie mam pic weglowodanow przed treningiem?
 ale w takim razie nie mam pic weglowodanow przed treningiem? ...
 ... a moze tego ze urosly mi miesnie
  a moze tego ze urosly mi miesnie  ?
 ?

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mozliwea moze tego ze urosly mi miesnie ?

Napisano Ponad rok temu
 ale nic się nie zmieniło w moich posiłkach odkąd zaczęłam chodzic na silownie...
 ale nic się nie zmieniło w moich posiłkach odkąd zaczęłam chodzic na silownie... nabardziej widac po udach i brzuchu
 nabardziej widac po udach i brzuchu  ...
 ...

Napisano Ponad rok temu
to źleale nic się nie zmieniło w moich posiłkach odkąd zaczęłam chodzic na silownie...
w miare mozliwosci staraj sie przestrzegac diete- ona jest podstawą sukcesutylko właśnie mi jest bardzo trudno przestrzegać diety

Napisano Ponad rok temu
 ogranicz tłuszcze i węglowodany , jedz więcej jakichś odtłuszczonych serków , jogurtów  , jedz mięso drobiowe i ryby , unikaj słodyczy (tak tak
  ogranicz tłuszcze i węglowodany , jedz więcej jakichś odtłuszczonych serków , jogurtów  , jedz mięso drobiowe i ryby , unikaj słodyczy (tak tak  poważnie
 poważnie  ) chleba , ziemniaków , ryżu i innych kalorycznych produktów
 ) chleba , ziemniaków , ryżu i innych kalorycznych produktów  

Napisano Ponad rok temu
nad dieta da sie popracowac- trzeba sobie tylko załozyc, ze np: dzien wczesniej przygotowywujemy sobie do pracy odpowiednie posiłiki, zamiast w przerwie na jedzenie objadac sie fast foodami
Napisano Ponad rok temu
 ,makrele wedzona,4 suszone sliwki,kopytka,paluszki,1/2 kalafiora surowego,5 rzodkiewek no i pewnie jeszcze przed snem cos zjem
 ,makrele wedzona,4 suszone sliwki,kopytka,paluszki,1/2 kalafiora surowego,5 rzodkiewek no i pewnie jeszcze przed snem cos zjem  bo bede glodna
   bo bede glodna  wiem ze troszeczke tego jest ale nie da sie inaczej...probowalam przestrzegac diety i nietstety nie moge miec przerwy miedzy posilkami...
 wiem ze troszeczke tego jest ale nie da sie inaczej...probowalam przestrzegac diety i nietstety nie moge miec przerwy miedzy posilkami...  bo jestem nadal glodna i musze cos jesc
 bo jestem nadal glodna i musze cos jesc  i codziennie przed treningiem robie aeroby ok 40-60min po treningu jeszcze 20 min na biezni
  i codziennie przed treningiem robie aeroby ok 40-60min po treningu jeszcze 20 min na biezni

Napisano Ponad rok temu
 ) bo to w większości węglowodany proste odpowiedzialne za tycie (jeżeli spożywamy je w niewłaściwym czasie )
 ) bo to w większości węglowodany proste odpowiedzialne za tycie (jeżeli spożywamy je w niewłaściwym czasie )

Napisano Ponad rok temu
cynkkup sobie coś na zahamowanie łaknienia
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) najlepsze sa najprostsze rozwiązania
 najlepsze sa najprostsze rozwiązania  

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
cynk

Napisano Ponad rok temu
cynk
amoze jednak chrom kolezko?
 Suplementy na łaknienie to BSN Cheaters Relief i TREC Diet Control.
 Suplementy na łaknienie to BSN Cheaters Relief i TREC Diet Control.

Napisano Ponad rok temu

...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
]=+-:::...

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Grubasek :) | MASTERS Of STEEL | 
 |   
 | ||
| spalenie fatu... | Sterydy i Prohormony | 
 |   
 | ||
| FatBoy... | TACTICAL GEAR | 
 |   
 | ||