Skocz do zawartości

Zdjęcie

Cykl na rzezbe!!!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

Sikor001
  • Użytkownik
  • 1 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Cykl na rzezbe!!!
Witam, chcialbym zrobic sobie porzadny cykl. Jeżeli chodzi o wiedze to mialem ja pare lat temu jak czytalem o mono . Jezeli moglibyscie mi doradzic co kupic , jak cwiczyc i jak sie odzywiac to bylbym bardzo wdzieczny.
Cwicze juz od 4 lat z przerwami, nigdy jeszcze nie spozywalem suplementow. Moja waga to 95kg. Staram sie dobrze odzywiac... (tzn nie licze ile bialka na kg spozywam, ale jem duzo bialka, wegli w roznych postaciach). Interesowaloby mnie osiagniecie sredniego wzrostu masy miesniowej i sily, jednak najbardziej zalezy mi na rzezbie. Jezeli bedzie potrzeba zamieszcze zdjecia... Kwestia finansowa wyglada nastepujaco jestem przygotowany na wydanie 800zl jednak nie jest to kwota ktorej nie moge przekroczyc...
Prosilbym o doradzenie mi w kwestii doboru suplementow wraz z dawkowaniem ->
moj standardowy plan treningowy wyglada nastepujaco:

Pn-klatka+brzuch
Wt-nogi+brzuch
Sr-barki+biceps
Czw-grzbiet+brzuch
Pt-triceps+brzuch
Sobota-Niedziela- odpoczynek + ew basen sauna itp

Jezeli chodzi o cwiczenia to robie 3-5 serii na dana (w zaleznosci od partii...) partie po 8-13 powtorzen. Dodatkowo pracuje w warunkach w ktorych duzo sie poce i trace mnostwo wody. W miare jestem przyzwyczajony do takiego obciazenia miesni w tygodniu i nie odczuwam dyskomfortu fizycznego ani tesh psychicznego

Prosiłbym o konkretne odpowiedzi, za ktore z gory dziekuje.
  • 0

Joks
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 6459 postów
16
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Cykl na rzezbe!!!
najlepiej jakbys umiescil zdjecia, wtedy byloby lepiej widac czy do rzezby potrzebujesz jakiegos fat burnera do spalenia fatu, czy wystarczy ograniczyc tylko wegle dodac pare cwiczen aerobowych w tygodniu i podkrecic tempo na silowni. choc majac kwote 800 zl masz szerokie pole manewru i stac Ciebie od fat burnera poprzez antykataboliki, bialko i kreatyne wlacznie :) jesli pracujesz fizycznie mozna dorzucic cos na poprawe samopoczucia (szybszej regeneracji) jako ze sie duzo pocisz musisz tez zadbac o mineraly. odnosnie treningu nie meczy Ciebie az 5 dni w tygodniu ? lepiej dopracowany trening 3/4 dni da Ci zawsze dzien/dwa wiecej na regeneracje ;), ktora jak dawno temu przeprowadzales??bo wiesz jesli masz stagnacje bezsens wydawac tez 800 zl by prawie nic nie poczuc wiec i czasami 1-2 tyg odpoczynku od silowni jest wskazane by organizm doszedl do siebie a co z tym idzie bys znow zaczal rosnac jak na drożdżach ;) odpowiedz jeszcze mi na pytanie jak wyglada sniadanie, obiad, kolacja, posilek przed/po treningowy zebym mial wiecej danych ile brakuje Ci bialka ale tak wstepnie widzialbym 1. torrenta universala jako odzywke po treningowa, przyspieszajaca regeneracje, 2. fat burnera ale w zaleznosci od zatluszczenia jesli duze mozna wrzucic jakiegos masakratora na efce/yohomibince jak np venom 3, lub cos slabszego ziolowego jak jakis thermal olimpu/treca 3. bialko uniwersalne np prolongatum biogenixa do stosowania za dnia/w nocy, 4. zestaw witamin i mineralow firmy dowolnej choc najlepiej chyba wychodzi olimp i jego chelaty, 5. zma przed snem tu tez firma dowolna, 6. kreatyny nie trzeba kupowac tez jakiegos super wypasionego stacku skoro nigdy nic nie brales, starczy cos w rodzaju jabłczanu kreatyny wiec firma tez dowolna, a teraz dodatki ktore mozesz kupic ale nie musisz są to 7. aminokwasy bcaa, i 8. glutamina dwie ostatnie pozycje typowe antykataboliki nie sa potrzebne w 100% gdyz i tak najwazniejsze ze diete uzupelnisz bialkiem
  • 0

...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru  :P]=+-:::...