sprawa wyglada tak,chyba z 1,5 roku temu skrecilem sobie lewy bark...poszedlem do lekarza,zrobili przeswietlenie,ogolny wywiad i zakres ruchu i gosc powiedzial ze to tylko lekkie skrecenie, zeby sie oszczedzac i zrobic przerwe ble,ble,blee itp. zrobilem tak jak trzeba,niby sie wyleczylo,ale od tego czasu mam problem przy wyciskaniu zza karku ( a to moje ulubione cwiczenie
 sprawa wyglada tak,chyba z 1,5 roku temu skrecilem sobie lewy bark...poszedlem do lekarza,zrobili przeswietlenie,ogolny wywiad i zakres ruchu i gosc powiedzial ze to tylko lekkie skrecenie, zeby sie oszczedzac i zrobic przerwe ble,ble,blee itp. zrobilem tak jak trzeba,niby sie wyleczylo,ale od tego czasu mam problem przy wyciskaniu zza karku ( a to moje ulubione cwiczenie   ) tzn przy wiekszym ciezarze tzn takim gdzie zrobie z 6-8 powt. nie moge odchylic barku tak zeby sztanga poszla za tyl glowy mniej wiecej na wysokosc uszu ( mysle ze wiecie o co chodzi ) bo by mi chyba chyba ten bark pier.dolnal. Ogolnie problem jest taki ze przy moznym odchyleniu barku do tylu czuje w nim bol. Nie wydaje mi sie zeby to byl problem ze stawem bo ten byl przeswietlony i jest okej, wydaje mi sie tak na czucie ze to sciegna sa uszkodzone. Czy znacie jakies sposoby,leki,masci co by pomogly ?
  ) tzn przy wiekszym ciezarze tzn takim gdzie zrobie z 6-8 powt. nie moge odchylic barku tak zeby sztanga poszla za tyl glowy mniej wiecej na wysokosc uszu ( mysle ze wiecie o co chodzi ) bo by mi chyba chyba ten bark pier.dolnal. Ogolnie problem jest taki ze przy moznym odchyleniu barku do tylu czuje w nim bol. Nie wydaje mi sie zeby to byl problem ze stawem bo ten byl przeswietlony i jest okej, wydaje mi sie tak na czucie ze to sciegna sa uszkodzone. Czy znacie jakies sposoby,leki,masci co by pomogly ?

a na powaznie to wiadomo zmieniam sobie na hantle,na wyciskanie z klatki,na maszyne ale teraz przyszla kolej na zza karku,pozatym uwazam to za najlepsze cwiczenie na barki,najlepiej na mnie dziala,zawsze mi bardzo dobrze szlo i poprostu kocham je hehehehe
 a na powaznie to wiadomo zmieniam sobie na hantle,na wyciskanie z klatki,na maszyne ale teraz przyszla kolej na zza karku,pozatym uwazam to za najlepsze cwiczenie na barki,najlepiej na mnie dziala,zawsze mi bardzo dobrze szlo i poprostu kocham je hehehehe  

...
...

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook