strach
Napisano Ponad rok temu
da sie jakos inaczej sprawdzic ile cisne? bo mnie to wkurzac zaczyna
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czy jakos tak to było...
Napisano Ponad rok temu
co ty majaczysz?wez swojego max na przysiad podziel przez 2 i dodaj 15kg + polowe z ostatniej serii na bica i masz max. na klate obliczony
ze 105 by mi tak wyszlo xD
Napisano Ponad rok temu
co ty majaczysz?wez swojego max na przysiad podziel przez 2 i dodaj 15kg + polowe z ostatniej serii na bica i masz max. na klate obliczony
sie usmialem ale teorie stworzyles Datul...a jak ktos nie cwiczy na nogi tylko wali bic i klate?Twoja teoria legnie w gruzach ja mam slabe nogi bo cwicze na nie dopiero kilka miechow a wyszlo by mi z Twojego algorytmu 90/2=45+15=60+24=84 a w ostatniej serii na plasko wale 90kg X6...ehhh
btw-na bank by Ci Xyron nie wyszlo 105 tak jak napisales chyba ze walisz w przysiadzie ze 140...
Juz nie pamietam jak to bylo dokladnie ale mialem to fajnie opisane w flexie starym. Byly wspolczynniki dla 12 powtorzen, 10, 8 i 6. Moze byc cos kolo tego co Body mowi ale nie pamietam dokladnie-sam dla siebie musze to znalesc bo nie chce mi sie na raz probowac ile targne bo po co ryzykowac kontuzji. Mozna to obliczyc-stawiam ze kolo 110 walne na raz i to mi wystarczy. Moze 105-niewazne..wazne jest to ze jestem z tego zadowolony a na pokaz nie trenuje tylko dla siebie
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
a tak apropo teej teori
wez swojego max na przysiad podziel przez 2 i dodaj 15kg + polowe z ostatniej serii na bica i masz max. na klate obliczony
125/2 + 15kg + 44/2 = 75,5 + 15 + 22 = 112,5
Napisano Ponad rok temu
wez swojego max na przysiad podziel przez 2 i dodaj 15kg + polowe z ostatniej serii na bica i masz max. na klate obliczony
co ty majaczysz?
ooo kurde mozna sie usmiac normalnie prawie jak 6 weidera
A co do tych obliczen ze jak danym ciezarem zrobis ziles tam powtorzen to twoj max wynosi xx to tez mam taka fachowa rozpiske na silowni, ktora naprawde sie zgadza mneij wiecej co do 1-2 kg. wiec jak jutro bede na silowni ( chyba ) to spisze i ci zapodam...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Przykładowo w ostatniej serii pizgasz 6x80kg to na rekord powinieneś wziąść 100kg. Jednak nie jest to reguła, jednak w moim przypadku prawie się zgadza. ZAwsze można sobie orientacyjnie policzyć.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]wrzućcie na serwer i dajcie tutaj linka tez chetnie zciagne.
"ile pizgasz na maxa" and "ile zrobisz w serii"
Napisano Ponad rok temu
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu