I co dale a dalej co......
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To są ćwiczenia do których nie jestem pewien czy tyle powtórzeń i serii? I czy gdzieś tu jest progresja czy nie
ROZPIĘTKI NA ŁAWECZCE PROSTEJ: 12,12, czemu tak mało serii?
WYCISKANIE HANTLA STOJĄC (zza głowy): 10,10,10,10 tu myślałeś, że jest to na barki otóż nie tylko na tricepsy
WIOSŁOWANIE SZTANGĄ: 10,8,8,6 dziwne ale to nie jest męczące.
WIOSŁOWANIE SZTANGIELKAMI: 10,10,10,10
MARTWY CIĄG: 12,10,8,8 to ćwiczenie nic mi nie daje nie wiem czemu.
UGINANIE RAMION SIEDZĄC: 10(10kg),max (8 kg) tylko dwie serie czy ma tak być?
Dodaj jeszcze wspięcia odwrotne aby trenować mięśnie piszczeli ILE SERII I CZY MOŻE BYĆ BEZ CIĘŻARU? Bo nie mogę utrzymać równowagi. Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
WYCISKANIE HANTLA STOJĄC (zza głowy): 10,10,10,10 tu myślałeś, że jest to na barki otóż nie tylko na tricepsy - barki działają tu najbardziej, wyciskanie sztangielki zza głowy jest na triceps
WIOSŁOWANIE SZTANGĄ: 10,8,8,6 dziwne ale to nie jest męczące. - nie męczy ale buduje {SMILIES_PATH}/icon_e_wink.gif Słabo rozwija ale widać. Mój brat ćwiczył właśnie to wiosłowanie i ma dwa razy większe motyle niż moje^^ Ja nigdy nie ćwiczyłem wiosłowania bo właśnie nie męczyło i teraz widzę że źle robiłem {SMILIES_PATH}/icon_e_wink.gif
WIOSŁOWANIE SZTANGIELKAMI: 10,10,10,10
MARTWY CIĄG: 12,10,8,8 to ćwiczenie nic mi nie daje nie wiem czemu.
UGINANIE RAMION SIEDZĄC: 10(10kg),max (8 kg) tylko dwie serie czy ma tak być? - ugnianie ramion siedząc jest to bardzo dobre ćwiczenie na zakończenie trneingu ramion. Bardzo dobrze dopompywuje biceps. Moim zdaniem jeśli jest to ćwiczenie końcowe lepiej zastosowaćwiększy ciężar a mniejszą ilość serii. Bicepsy jak góry {SMILIES_PATH}/icon_e_smile.gif
Dodaj jeszcze wspięcia odwrotne aby trenować mięśnie piszczeli ILE SERII I CZY MOŻE BYĆ BEZ CIĘŻARU? Bo nie mogę utrzymać równowagi. Pozdr.
Napisałem wcześniej, tak można ćwiczyć bez ciężaru. Ja ćwiczyłem bez ciężaru i palenie było niesamowite {SMILIES_PATH}/icon_e_smile.gif Oczywiście z czasem będziesz musiał zwiększać intensywność bo tak to nie będzie efektów
Napisano Ponad rok temu
WYCISKANIE ?FRANCUSKIE? JEDNORĄCZ SZTANGIELKI W SIADZIE naprawdę to jest na triceps. Z ręką na sercu. i le mam tego robić?
Co do wspięć odwrotnych to tak zrobię. Tylko ile? No prawie mam już trening skończony.
Napisano Ponad rok temu
Wyciskanie stojąc jest na barki
Uginanie stojąc jest na tricepsy^
Jeszcze chyba Ci sie mylą pojęcia nazw wykonywanych ćwiczeń
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Ale aby pozbyć się tłuszczyku najlepsze będą aeroby. Zapraszam więc do działu aeroby i fitness {SMILIES_PATH}/icon_e_wink.gif
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak robisz tylko rano. W żadnym wypadku po wysiłku siłowym. Po siłce jak zrobisz aeroby to normalnie łykaszp o nich odżywkę i reszte jak wmasz w diecie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu