Czy dobrze wybrałem ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zdecyduj sie na coś- jak redukcja to wal jakis spalacz+jabłczan kreatyny, a jak chcesz mase to wal gm+jakis stack przed tr np: animal pumpZalezy mi na lekkiej redukcji tluszczyku , sile i na czystej masie miesniowej. Help
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jednyną opcja jaka moge Ci zaproponwać jest dodanie po kazdym treningu siłowym 30 min treningu cardio- po 4-5 tygodniach takich treningów twój organizm wskoczy na tak wysoka przemiane materii, ze choc byc wpierd.alał 7k kcal to i tak bedzie szła tylko czysta masa mięsniowa przy opkazji tego treningu spalsz tłuszcz i budujesz mase
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
cardio to trening na spalanie tluszczu, ale polega na jak najmniejszej utracie miesni(robi sie go np 30 min odrazu po treningu silowym ale nastepujaco-bieznia=5min sprint-5min trucht-5 min szybki marsz-5min sprint-5 min trucht-5min szybki marsz i koniec)mozna sobie przeplatac jak sie chce np po 3 min ale chodzi glownie o to ze po treningu silowym wzrasta poziom insuliny oraz innych hormonow i jezeli to robisz po treningu gdzie glikogen jest pusty,niepalisz miesni bo sa dopompowane i zezarly pierwsze caly glikogen i napedzasz organiz do wielo godzinnej pracy spalania tluszczu po treningu pomimo tego ze zjesz solidny posilek po treningu ktorym zapchasz glikogen po miesiacu takich treningow organizm juz sam jest napedzony,metabolizm jest przygotowany to spalania wszystkich tluszczy pod skurnych z ktorych bierze energie a bialka miesniowe zostawia w spokojuNo ok ale co to jest to cardio
jak masz kase to wal torrent, bo jest zaj.ebisty po trI co mozna dokupić do Green Magnitude ? Moze Torrenta ?
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie:
15 minut stałe tętno > 30 minut zmienne tętno
Jeżeli chodzi o bieganie po treningu. Bo jeżeli redukcja no to wiadomo lepiej dłużej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tylko zapomniałem dodać, ze trzeba trzymac odpowiednio kaloryczna diete- z 5-7 tys kcal
własciwie mozeszTo chyba że bym biegał po siłce do dmu Mozna tak ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
si- zajebiste połaczenie mozna dorzucic jeszcze jakis no booster, ale juz nie est taki potrzebny przy tym zestawie bedziesz miał tez zajebiste efektyGreen i Torrent ?
Napisano Ponad rok temu
A jak już to zakupie to jak te cudeńka brać ?
Napisano Ponad rok temu
GM:A jak już to zakupie to jak te cudeńka brać ?
DT:
1 porcja rano na czczo+przed treningiem
DNT:
1 porcja rano na czczo+ w porze treningu
Torrent:
zalezy ile masz puch
dt:
po tr
mozna tez brac codziennie na czczo
Napisano Ponad rok temu
DNT:
Jak to w nie treningowe dni podczas treningu ?
Napisano Ponad rok temu
czytać nie umiesz- pisze wyraźnie W PORZE treningu, czyli po południu jakośbikerider napisał/a:
DNT:
Jak to w nie treningowe dni podczas treningu ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
podepne sie pod temat bo mam podobna sytuacje jade na wycieczke a po niej planuje cyklon na MASE, i chcial bym sie was poradzic, bralem duzo rzeczy pod uwage, i oto:
TO JUZ MAM:
500g mono
300g NBII
tribulus
bcaa 16g /dt
carbo
gainer
TO PLANUJE KUPIC:
Leucin Stack 150tab 8tab/dt
Torrent
MZB
w dni treningowe torrent bcaa i Leucin stack daja razem 24,5g Leucyny
bez Leucin stack torrent i bcaa daja 16,5g Leucyny, oplaca sie mi teraz kupowac tego Staka? jak uwazacie?
czy moze zamias kupywac tego staka kupic 60kapsow bcaa?
roznica 60-70zl
Napisano Ponad rok temu
Guest_kosior_*
Napisano Ponad rok temu