Uda
Napisano Ponad rok temu
mam 167 cm wzorstu , waze jakies 63 kg. Cwicze 3 x w tyg na silowni zawsze nogi(rozne maszyny no. suwnica skosna, uginanie podudzi, wyprost noga kleczac, odciaganie nogi w tyl z opaska dolnego wyciagu, wymachy noga w bok od siebie, unoszenie nog na odwrotnej lawce rzymskiej, wspiecia na palce na podwyzszeniu-ok 25 powt przy obciazeniu 15 kg/20 kg), brzuch rece. Ciwcze mniej wiecej od miesiaca i zauwazylam ze uda sa coraz wieksze (a zalezalo mi na zmnieszeniu ich objetosci i wyrzezbieniu). Czy powinnam kontynuowac trening?
Bede wdzoeczna za pomoc.
Napisano Ponad rok temu
Witam,
mam 167 cm wzorstu , waze jakies 63 kg. Cwicze 3 x w tyg na silowni zawsze nogi(rozne maszyny no. suwnica skosna, uginanie podudzi, wyprost noga kleczac, odciaganie nogi w tyl z opaska dolnego wyciagu, wymachy noga w bok od siebie, unoszenie nog na odwrotnej lawce rzymskiej, wspiecia na palce na podwyzszeniu-ok 25 powt przy obciazeniu 15 kg/20 kg), brzuch rece. Ciwcze mniej wiecej od miesiaca i zauwazylam ze uda sa coraz wieksze (a zalezalo mi na zmnieszeniu ich objetosci i wyrzezbieniu). Czy powinnam kontynuowac trening?
Bede wdzoeczna za pomoc.
moze Ty poprostu masz duze miesnie nog a tluszczu tam niema(taka twoja uroda) i nie zmniejszysz miesnia bo jak? w takim przypadku powinienes przymasowac gorna czesc ciala i wtedy nie bedzie sie zucac to w oczy. ale jesli uda sa zatluszczone to pamietaj ze sam trenig nie wiele da, musi isc w parze z dieta.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hmm tylko ze ja jestem dziewczyną nie facetem...nie sadze zbym miala duze miesnie nog bo tak naprawde nigdy wczesniej nie cwiczylam...i zastanawiam sie czy na poczatku to normalne ze uda soa wieksze czy moze trening jest zle ulozony...
Aha . to moze przyczyna tkwi w zlej diecie
Napisano Ponad rok temu
No i dieta powinna byc twoim priorytetem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
życze takiego wyglądu