Faq. arginina
Napisano Ponad rok temu
^najbardziej optymalny czas to godzina przed treningiem, podnosi poziom korzystnego tlenku azotu
^naczynia krwionosne rozszezaja sie do tego stopnia ze sa w stanie przenosic do tkanek wiecej tlenu, skladnikow odzywczych, glukozy czy aminokwasow
^strumien krwi pompuje miesnie,
^hormon wzrostu nie tylko podczas cwiczen, ale takze po treningu
^najlepiej przed i po lykaniu arganiny nie spozywac posilkow,
^dawka powinna wynosic 3g do 5g, za kazdym razem (nie jest napisane dokladnie ile, blad w druku chyba, nastepne zdanie: jezeli arganine spozywa sie tylko 3razy na dobe to wowczs jej dawke nazelzy zwiekszyc do 7g.
^mozna laczyc ja dodatkowo z 50-100mg pyknogenolu, albo 100-200mg produktu z zen-szeniem (np. ginsana) w celu poprawienia efektu
^nalezy spozywac na pusty zoladek.
na ile w tym prawdy to nie wiem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
choc pompa to pompa, bez wzgledu na to czy dzieki aakg czy rozgrzewce.
Napisano Ponad rok temu
aminokwasy to niby nie suplement?
Napisano Ponad rok temu
Heh po pwierwsze argininy nie ma w żarciu
to jak? aminokwasow nie ma w jedzeniu? joks kiedys krzyknol ze jest owsiance np.
niewiem, moze sie mylil.
nie powiedzialem tak, a przynajmniej nie mialem tego na mysli. nie zrozumielismy sie.aminokwasy to niby nie suplement?
Napisano Ponad rok temu
ponoc to doda robi mi loda, jakby tak bylo to by nikt nie uwazal ze stacki sa takie dobre bo skoro np za niektore stacki dajemy na cykl 2 puchy co daje cos kolo 2ban czy cos takiego + gainery itp itd to jaki bylby to sens walisz mono za 50zl do tego ten twoj zestaw przykladowo + naturalnie witaminy i ZMA !!! i efekt mamy ten sam bo pompa jest krety dostarczamy dostaczamy dodatkowo jeszcze biorac takie aminokwasy oddzielnie dostarczamy ich w wiekszych ilosciach niz te co sa w stackach wiec? no co prawda to prawda mono to jeden rodzaj krety a w stacku jest pare no to fakt ale efekty sa podobne? tak wiecc zestaw gainer+bialeczko+stack+reszta dup.ereli wyniesie po ok 4 banie zas cykl mono+leucyna+hmb+bcaa+reszta du.pereli wyniesie ...? tu dokladnie nie orjentuje sie z tego co wyczytalem w dzienniku nazwanynie, wyszlo drozej czyli wsio chuj strzelil czyli zatem wogole warto inwestowac w te pie.rdoly czy walic prostu sposob gainer+bialeczko+bcaa+stack+witaminy itp itd? wiec nie czaje jednej sprawy jaki jest sens rozpatrywania takich spraw skoro przedstawiony wyzej cykl jestponoc aakg ma wplyw (pozytywny) na przyswajalnosc aminokwasow przez miesnie,
- mniej z tym wszystkim srania ze tak powiem odliczanie co ile i jak
- mnie kasy idzie
- skutecznosc ta sama
ogolnie niezle namotalem w swojej wypowiedzi tak wiec postaram sie to tera do kupy zebrac to tak rozchodzi mi sie o to po co wydawac kase tracic czas na odmierzanie tych hmb+leucyny+itp skoro mozna pojechac na latwizne walac stack w ktorym to sa subst wywolujace pompe, dajace lepsze wchlanianie tych rodzajow kret, no i wychodzi zdaje sie ekonomicznie a efekt ten sam wiec?
Napisano Ponad rok temu
natomiast po trzech cyklach przezucamy sie na stacki i robimy kolejne 3kg na kazdym, wiec mamy znowu 3x3=9 +9=18kg.
chodzi mi o to by wykorzstac jak najlepiej te pierwsze trzy cykle zanim sie przezuce na stacki, bo wielokrotnie slyszalem, ze na pierwszych cyklach zyskuje sie najwiecej, tak wiec ja nie patrze na to co jest ekonomiczniejsze, tylko na to co moze mi pomoc w tym by wykorzystac te pierwsze stykniecia z mono.
pozniej oczywiscie przezuce sie na stacki, i tez pewnie bede jakos staral sie je wspomagac.
jesli sie okaze ze bede nie zadowolony z tego cyklu i zaluszmy pojdzie 3kg, to nie wiem czy zrobie drugi taki cykl, bo to fakt bylo by nie oplacalne, ale bede zadowolony z 4-5kg.
tak wiec od chwili gdy sie zdecydowalem na mono pare miesiecy, probowalem wycisnac od joksa jakies informacje, by wspomuc czyms mono, najpierw myslelem ze dobre sa transportery, ale chlopak mnie od tego odwiudl, no i dobrze, chwala niemu.
Napisano Ponad rok temu
Heh po pwierwsze argininy nie ma w żarciu
to jak? aminokwasow nie ma w jedzeniu? joks kiedys krzyknol ze jest owsiance np.
niewiem, moze sie mylil.
no panowie podstawa, podstawa
kazde białko zbudowane jest z aminokwasow
czy z jedzenia czy z odzywki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
swoja droga stacki a kompletyny cykl z dodatkami fakt faktem wychodza taniej, chyba.
znacie moje zdanie. nie negoje twojego. :-* walentyki w koncu sa ramzes.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale spam
mam dobry humor dzisiaj, no ale do pracy musze leciec, napiszcie lepiej co wczoraj zdzialaliscie (w poscie o walentynkach)