NIENAZWANY-DZIENNIK
Napisano Ponad rok temu
tak w inne partie mi nie poszlo, tylko glownie klatka lekko bic i treic, ale w reku znacznie obwod sie nie zmienil. bede myslal nad treningiem i nowymi cwiczeniami, bo cos wyczuwam stagnacje nie ktorych miesni.
Napisano Ponad rok temu
wyglądasz tak na minimum 80 kg gz!!Waga: 70-72
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a na solarium lubie czasem pjsc, kimnac sie w ciagu dnia na te 15min, naprawde od stresowoje, a przy tym ladnie sie wyglada.
ci ktozy nigdy nie byli, niech sproboja i dopiero sie wypowiedza. raz na dwa tyg mozna pojsc.
Napisano Ponad rok temu
nie lipne bialko, bo naprawde za mala cene.
Napisano Ponad rok temu
tak w ogogle to obwody mam mniejsze niz przed cyklem, miesnie troszke urosly, spadkow narazie nie mam, ale resztki fatu sie spalily, poza tym jakos trudno sie pomierzyc dwa razy tak samo w tak duzym odstepie czasu. ogolnie to jestem happy nie mam zastojow wciaz sie jakos tam rozwijam, nie stoje w miejscu, lekko lekko do przodu.
Napisano Ponad rok temu
a tak poza tematem, to moj brat byl dzisiaj u lekaza, ma nadcisinienie, i lekarka na wstepie zapytala go czy cwiczy, powiedzial ze tak, zapytala sie czy cos bierze, powiedzial ze bialko sobiekupil, a drugi lekarz powiedzial cos o bialku, i stwierdzil ze to sterydy pewnie, a nie bialko,
w kazdym badz razie z rozmowy jaka tam odbyl wywnioskowal ze "co druga" przychodzaca tam osoba to koksiaz.
Napisano Ponad rok temu
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dzisiaj moze troszke wiecej zjem, zobaczymy. to narqa do pracy lece pozdro
Napisano Ponad rok temu
korci mnie by juz zaczac nowy cykl, staram sie nie myslec o tym, bo korci, a dopiero trzeci tydzien bez krety zaczynam, czyli dwa pelne mam juz za soba.
ostatni trening mialem w sobote, kolo 6dni temu.
[w tle radio Los Santos, z dobrej gry , jakos trzeba zabic czas]
Guest_MariuchxD_*
Napisano Ponad rok temu
a tak na serio to powodzenia w treningach
Napisano Ponad rok temu
tak w ogole to przypomnialo mi sie ze po cyklu poszlo mi duzo sily, przed cyklem tym pierwszym na klatke podnosilem 70pare kg jeden raz, na koncu cyklu trening po ost. treningu podnioslem 70kg 7x, jest to moj obecny max
podpowiedzcie mi za co sie wziasc, ktora partie miesni najbardziej katowac. bic, klatke brzuch, plecy, w sumie jak tak wyliczam to dochodze do wniosku ze na priorytet jeszcze zawczesnie, trzeba tak ogolnie sie podrezac.
Napisano Ponad rok temu
CYKL II
i chuj, nie wytrzymalem, minely jakies dwa-moze trzy tygodnie regeneracji, odpoczynku, starczy juz tego, dzisiaj rano zjadlem 2,5g mono, przedtreningiem i po ttreningu zjem porcje nbII, do tego bcaa i hmb, aakg, d-pinitol, rano na czczo 2g mono.
PLANOWANY TRENING
beda to 4dt dwa w domu jak do tych czas, i dwa DT na silowni [w celu wykonania inncyh dodatkowych cwiczen]
narazie mam taka rozpiske:
po dwa cwiczenia na partie miesni chyba ze bedzie pisalo inaczej:
w domu
KLATKA
-skos 30stopni
-rozpietki
TRICEPS
-siedzac wyciskanie francuski z gryfem podchwytem x2
BARKI
-w opadzie tulowia podciaganie gryfu do klatki piersiowej
-wymachy na boki
PLECY
-martwy ciag
-w opadzie tylowia unoszenie barkow z gryfem
-podciaganie gryfu do gornej czesci klatki
-w kleku podpartym podciaganie barku ze sztangielka
NOGI
-przysiady
-rowerek
BICEPS
-w pozycji siedzacej na skosnej unoszenie sztangielek bokiem, podchwytem
natowmiast na silowni:
dodatkowe cwiczenia typu wioslowanie, maszyny, brama, takie gowno na trica, i tak dalej, nie pamietam, na bicepsa mlotkowo,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rower po co te emoty.. Wyglada jakbys byl na niego obrazony ze wzial krete
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
EOT!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
GRZESIEK TIMES
- Ponad rok temu