bcaa + hmb
Guest_Kain_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
69*dni=10tyg *magiczna liczba
DT=3
30 dni treningowe w calym cyklu
DTN=4
40 dni nie treningowych w calym cyklu
KREATYNA 500g
^Hi tec Creapure
HMB
^Olimp - HMB 1000 Mega Caps - 300kaps.
DT:6tab (rano; przed treningiem; przed snem)
DNT:3tab (rano; przed snem)
AAKG
^Olimp - AAKG Extreme - 300kaps.
DT: 5tab
DNT: 2tab
DBK: 5tab (dzien bez kreatyny-po zakonczeniu podawania kreatyny-tyg)
czy?
DT:8tab
DBK:4tab (14dni po cyklu)
nie jestem pewien jak to rozpisac
d-pinitol
^Hi tec Anabolic Juice 330ml
DT:7ml
DNT:3ml
BCAA
^Olimp - BCAA Mega Caps - 900kaps. (13x69dni)
pytania:
BCAA- czy te 13tab w DT rozbijac na pol (np. 6 rano; 7przed treningiem), a w DNT 13 rano? czy tak moze byc?
Bialko universalne- musze z niego zrezygnowac bo zabraklo funduszu .
Napisano Ponad rok temu
np USA to niby ceny sa naprawde smiesznie niskie ale jak doliczysz przesylke + clo + vat to na wlasny uzytek taniej wyjdzie kupic z allegro
gow.no prawda
zadnych podatkow posrednich ci tam nie naliczaja. Jak bierzesz na swoj rachunek to placisz tylko za sam towar po cenach w USA i za sama paczke.
Przy stuffie za ok 250$ mialem przebite prawie 2x z cenami polskimi
Napisano Ponad rok temu
teraz do tego co napisales nasuwa sie pytanie, czy chcesz stosowac ekonomicznie czyli np bcaa, aakg tylko w dni treningowe czy rowniez w nietreningowe to bede wiedzial wtedy jaka udzielic ci odpowiedz na pytanie o dawkowanie aakg.
BCAA- czy te 13tab w DT rozbijac na pol (np. 6 rano; 7przed treningiem)
na dwie dawki, pierwsza na czczo do porcji kreatyny by leucyna zadzialala w polaczeniu z d-pinitolem jako transporter, a druga porcja bcaa przed treningiem na zabezpieczenie miesni w trakcie wysilku, polepszenia efektywnosci treningu itd. pozatym gdzies czytalem juz nie pamietam gdzie ze przyjmujac jedna duza dawke aminokwasow w nie estryfikowanej formie nie wchlonie sie ona w calosci wiec lepiej podzielic na mniejsze ale czesciej, masz wtedy na uwadze caly dzien, nie tylko okres przedtreningowy
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
rowniez chyba w nie treningowe, na ogol cyklu wyjdzie to na dobre, chyba.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
188,90zl 1,5kg
drogo ale ciekawie, raczej tym razem koszta by mnie juz przerosly.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bo wlasnie pisales joks ze to hmb jest tam niepotrzebne
swoja droga ja bym kupil torrenta
za 130 mozna wychaczyc na allegro bez problemu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wtedy niewiedzialem jeszcze ze leucyna dziala w obecnosci hmb , i ze stosowanie hmb z kreatyna daje lepsze korzysci niz kreatyna solo.takie wlasnie polączenie jest zastosowane w massacrze olimpa
bo wlasnie pisales joks ze to hmb jest tam niepotrzebne
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Guest_Kain_*
Napisano Ponad rok temu
wtedy niewiedzialem jeszcze ze leucyna dziala w obecnosci hmb , i ze stosowanie hmb z kreatyna daje lepsze korzysci niz kreatyna solo.
o tym sie juz daaaaaaawno mowilo ze hmb + kretka dobrze ze soba wspolgra, napomnialem nawet o tym w moim drugim poscie na tym forum
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w ciagu dnia zwykłe aminy i kurwa sie rosnie
jak skończe koksy to napewno będę tak jechał.
Napisano Ponad rok temu
EDIT:
to co sklada sie na cykl, zmienilem bcaa z olimpu (300tab, 13xdzien) na bcaa z fitmaxu (240, 10xdzien) bo tych z fitmaxu zostaje mi jeszcze 30szt, wychodzi to tanije o 20zl, i wysylke mam gratis.
Napisano Ponad rok temu
nie wiem co ty kupowales ale rzadko sie taka przebitka trafia, i nie naliczaja ci TAM tylko tutaj, ja akurat mieszkam w UK ale to nie ma znaczenia w Polsce tez ci nalicza vat i clo, bo kupujesz poza UE, moze poprostu miales farta ...gow.no prawda
zadnych podatkow posrednich ci tam nie naliczaja. Jak bierzesz na swoj rachunek to placisz tylko za sam towar po cenach w USA i za sama paczke.
Przy stuffie za ok 250$ mialem przebite prawie 2x z cenami polskimi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zawsze 150mg leucyny w 1 caps wiecejna bcaa z fitmaxu
nazwanynie, duzy chlop z Ciebie nie jest patrzac na wage wiec mysle ze 4 caps przed treningiem i 3 caps po. i w nt juz nie musisz stosowac ale jak sie uprzesz to 2 na czczo i 2 przed snem.
Ramzes17, majac do wyboru stacka a osobne dawkowanie wszystkiego zapewne wybralbym stacka bo wychodzi taniej , ale jako ze kreatyny tez nie bedziesz bral ciagle to jakies kompromisy miedzy cyklami tymi leucyna (niedlugo bedzie olimpu ;D) + hmb jesli sie zacznie sprawdzac owszem + dextro by juz nie wydawac kasy na d-pinitol
Napisano Ponad rok temu