pomoc przy starcie/ czy dobrze wybralem? pomocy prosze :)
Napisano Ponad rok temu
a i tak przy okazji orientuje sie ktos czy branie tetracykliny(antybiotyk dosustny na tradzik, ok 3 miesiecy trzeba to stosowac.. ) i zrobienie sobie cyklu w tym samym czasie moze zaszkodzic? tzn jak na to zaregauje moja watroba& inne narzady? czy jest to niebezpieczne?
dziki z gory za odpowiedzi i rady
pozdrossss
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
^^ taksiemanko takie pytanko jest - kreta mono/kre-alk + bcaa. dobrze zadziala?
^^ białko nie zalewa- w nadmiarze pododuje chudnięcienie chce zalac sie tluszczem po bialku
^^ walić możesz smiało wraz z cla, żeby cie nie zalało- gainera bedziesz dawkował i patrzył czy Cie nie zalewanie chce zalac sie tluszczem po bialku i gainerze.... wolalbym tych dwoch srodkow uniknac hehe prosze o odpowiedziii
^^mono nie obciąża wątroby tylko co najwyzej nerki- spytaj sie lekarza, bo stosowanie antybiotyków wraz z suplami może zaszkodzić! pozdrotzn jak na to zaregauje moja watroba
Napisano Ponad rok temu
czyli moge brac mono + bcaa i beda efekty?
nie chce brac bialka ani gainera.
dobrze by bylo jakby sie JOKS albo Miki albo Ramzes wypowiedzieli albo ktos kto bral taki zestawik i moze powiedziec cos o tym wiecej
pozdrrrr
Napisano Ponad rok temu
kreta mono/kre-alk + bcaa.
lepiej monohydrat + białko uniwersalne
i styka.
co do interakcji z antybiotykiem pytaj lekarza.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ramzes17 u mnie z dieta jest slabo, praktycznie jej nie ma. wiem ze z tym beda u mnie najwieksze problemy..
a co powiecie na taki cus:P [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] sprawdzilo by sie? mam kase na taki zestawik jakby co, teraz wazne czy bedzie dobry obczajcie,ocencie i napiszcie mi :-)
i ile musze kupic takich zestawow jak cos na jeden cykl (jeden chyba nie starczy..)
Napisano Ponad rok temu
no to nie licz na czysta maseRamzes17 u mnie z dieta jest slabo, praktycznie jej nie ma. wiem ze z tym beda u mnie najwieksze problemy..
kupuj nitro progen system protein 80 albo pro longatum i jesli wogole chcesz kupowac bialko to musisz wiedziec ile ci braknie z diety wiec lepiej ja se wez jak nie dajesz rady to zaloz temat w odzywianiu i miki ci pomoze te co podales bialko nie bierz szkoda kasy
Napisano Ponad rok temu
A boisz sie o tłusciocha to kup se bulka
np olimp profi whey, czy trec hard mass
Napisano Ponad rok temu
czyli mowicie ze bialeczko z tego linku co podalem nie oplaca sie w mojej sytuacji?
ten trec hard mass chyba bedzie dobry dla mnie, poczytalem troche i zaczyna mi sie podobac:D do tego jakas kretka mono i wszystko? czy jeszcze cos do tego nie liczac witaminek?
moze to cos pomoze/da ze przemiane materii mam b dobra, tluszcz mi sie nie odklada bo nawet nie ma kiedy
licze na kolejne odp
Napisano Ponad rok temu
styka mono np kaizena albo mega capsy olimpa cla dorzuc i napewno tluszcz nie przybedzie no i styka ale bialeczko tez bierzdo tego jakas kretka mono i wszystko? czy jeszcze cos do tego nie liczac witaminek?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no i cykl przynajmniej żeby ze 40 dni trwał
to policz ile gram krety potrzeba,
hard mass no bierzesz porcje zwykle po 50-80 gram
1-2 razy dziennie
(w 100 gramach masz co prawda 45 g białka
ale tak duża ilość na raz sie go nie wchłonie
więc trzeba brać mniejsze porcje hard mass rzędu J/W)
też możesz sobie przeliczyć na 40 dni
białko uniwersalne zwykle bierzesz na noc
35 gram (jeśli bedziesz miał bulka, mozesz go brać 50g rano na czczo zamiast białka)
PS i mógłbyś dać soga dobry czlowieku