ABS II vs. Aerobiczna "6" Weidera
Napisano Ponad rok temu
Kilka dni temu zacząłem ćwiczenia ABS II. Ćwiczenie które są tam opisane wydają mi się troche trudne w wykonaniu w przeciwieństwie do Aerobicznej "6" Weidera.. Poza tym Aerobiczna "6" Weidera obejmuje tylko 6 tygodni ćwiczeń, po których brzuch powinien być wyrzeźbiony.. Dobrze myślę? Czytałem na forach, że dotrwanie do końca cyklu (Aerobiczna szóstka) jest na prawde ciężkie, jednak mnie to nie martwi, bo wydaje mi się, że jestem wytrzymały.. Poza tym wyczytałem również, że nikt tymi ćwiczeniami nie gardzi, a wręcz przeciwnie..
Zgodnie z powyższym nasówa się moje pytanie: Który zestaw ćwiczeń mam wykonywać (Aerobiczna "6" Weidera - ABS II), aby uzyskać zadowalającą rzeźbę brzucha w jak najszybszym terminie?
Proszę o szybką odpowiedź, ponieważ już dzisiaj chciałbym zacząć na poważnie jeden z dwóch wyżej wymienionych cykli..
Pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na dzień dzisiejszy mój brzuch bez jakichkolwiek ćwiczeń wygląda tak:A6W jesli chcesz wyrzezbic,ale jak pisałes jest zajeb*** trudno dojsc do konca.Ja dotarłem do 18dnia i juz yło coś widać,ale sam weider Ci nic nie da bez diety i aeroow
bez_tytu_u.JPG 117,06 KB 14 Ilość pobrań
Wiem, że jest słaby, ale tak jak wcześniej pisałem wygląda on tak bez jakichkolwiek ćwiczeń..! Co o tym sądzicie?
Mam nadzieje, że a6w przyniesie jakieś ciekawe efekty.. Generalnie już dzisiaj go zacząłem i zobaczymy co będzie za jakiś czas..
Napisano Ponad rok temu
A co do A6w narazie odpuść sobie to Jest zima nabierz trochę masy.
Napisano Ponad rok temu
ABS glownie zwieksza i wzmacnia miesien.
A6W glownie wyrzezbi brzuch.
Napisano Ponad rok temu
Też słyszałem takie opinie, ale jak narazie jestem po trzecim dniu a6w i jestem zadowolony, bo już teraz można zauważyć jakieś efekty.. Fakt, że trening na prawde daje w dupe, ale uważam że warto..slyszy sie rozne opinie na temat tych dwoch zestawow , jedni chwala drodzy nie.
ABS glownie zwieksza i wzmacnia miesien.
A6W glownie wyrzezbi brzuch.
Napisano Ponad rok temu
Nikt nie mówił że bedzie łatwo,ale sa efekty wiec wartoTeż słyszałem takie opinie, ale jak narazie jestem po trzecim dniu a6w i jestem zadowolony, bo już teraz można zauważyć jakieś efekty.. Fakt, że trening na prawde daje w dupe, ale uważam że warto..