Suplementacja 15-latka :P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy to prawda że trening pleców (grzbietu) hamuje wzrost? Jeżeli to prawda to jak można trenować bez pleców?
Właśnie trenowanie, dużych partii mięśniowych jak plecy może Cię jeszcze powiększyć. Nie rób tylko Martwego Ciągu, a jeżeli już chcesz robić bo to bardzo dobre ćwiczenie to rób małym ciężarem aby tylko "odwalić" a i tak dużo pójdzie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
2.PODCIĄGANIE NA DRĄŻKU PODCHWYTEM- Nogi zwisają luźno, lekko podkurczone w kolanach ze zwisu podbijasz do podciagania
3.PODCIĄGANIE SZTANGI W OPADZIE-Stajez nad sztangą w rozkroku na szerokość barków pochylasz tułów do pozycji prawie równoległej do podloza plecy w dolnym odcinku mocno ugięte do środka, nogi lekko ugięte w kolanach przez cały czas trwania ćwiczenia. Wdech bieziesz w momencie rozpoczęcia podciągania-wydech dopiero, gdy sztanga dochodzi do brzucha(lub do klatki). Sztangę chwytamy na szerokość nieco większą od barków i podciągamy ją do brzucha
zainwestuj w drazek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ahahahahhahahahhaaA i mam jeszcze pytanie dotyczące nitrobolonu. Kumpel mówił że branie go gdy się rośnie może zabić! Czy to prawda?
z pewnoscia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a nie prawdaA więc to nieprawda? to dobrze
to nie jest koks ale dla ciebie jeszcze za wczesnie na ten wynalazekA jest to środek bezpieczny czy powoduje jakieś efekty uboczne?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jestem spokojnySpokojnie
luzPytam tylko
zrob ze dwa cykle na mono i pozniej mozesz cos myslecA po jakim czasie (latach?) można zacząć brać nitro?
najlepiej jakbys mial skonczone te 16 lat i staz na silce ok roku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak masz dostep do sklepu to tam kupujA gdzie najlepiej kupić mono? Na allegro? A może w sklepie z suplementami?
moja nie rozroznia odzywek od sterydow i mowi ze za pare lat bede kalekaMoja mamuśka troszkę nie akceptuje takich specyfików bo dla niej to wszystko są narkotyki
zalezy jakie mono ale i tak 90 tabs to za malo.I jaką ilość kupić? 90 tabsów?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co do tego to szkoda kasyA HMB? Podobno bardzo skuteczny suplement. Mogę go kupić czy raczej nie?
jesli chodzi Ci o mono olimpa to z 300 wypadaloby mieco ile tych tabsów 210? a na jeden cykl ile ich potrzeba?