podziemny chemik da rade
  podziemny chemik da rade    

Napisano Ponad rok temu
 nawet jak bym ja go znał  dłuzej niz ona nie ma takiej opcji
 nawet jak bym ja go znał  dłuzej niz ona nie ma takiej opcji  

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 szybko koles zmienil zdanie.tadam
 szybko koles zmienil zdanie.tadam  

Napisano Ponad rok temu
niech ma kolegow bo nie mozesz jej zabronic
 moja panna ma kolegów ale tych co ja znam a tych co nie znam to albo poznam i juz nie beda z nia gadac albo jak mnie spotykaja to juz nie chca poznac i nie ma kolegów
  moja panna ma kolegów ale tych co ja znam a tych co nie znam to albo poznam i juz nie beda z nia gadac albo jak mnie spotykaja to juz nie chca poznac i nie ma kolegów   a zwłaszcza jak na balecie jestesmy gdzies na dysce i jakis jej znajomy do niej podejdzie a ja oczywiscie go nie znam wiec podbuzowany %%  jestem i nie jest za ciekawie
 a zwłaszcza jak na balecie jestesmy gdzies na dysce i jakis jej znajomy do niej podejdzie a ja oczywiscie go nie znam wiec podbuzowany %%  jestem i nie jest za ciekawie    

Napisano Ponad rok temu
 wrzuc zdj swojej panny co bysmy widzieli kogo podrywac, szukajac mocnych wrazen w zyciu ;]
 wrzuc zdj swojej panny co bysmy widzieli kogo podrywac, szukajac mocnych wrazen w zyciu ;]

Napisano Ponad rok temu
Wiem jak to jest, aż sie czasem krew gotuje w żyłach.JuniorWB3
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Moja na żadne dyski be zemnie nie chodzi to i mniej zazdrosny jestem

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 nawet isc zkolezankami na rowery a jak mnie wpieni too nawet z domu nie moze wyjsc bo uuuu... jak bym ją spotkał to koezanki by juz straciła
  nawet isc zkolezankami na rowery a jak mnie wpieni too nawet z domu nie moze wyjsc bo uuuu... jak bym ją spotkał to koezanki by juz straciła  

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 wtedy juz nie ma pierdolenia ze boli
  wtedy juz nie ma pierdolenia ze boli

Napisano Ponad rok temu
 ja tam jej nie pozwalam sie spotykac z zadnymi kolesiami chyba ze ja z nia pozde a jak jest wtedy to chyba wiecie...
 ja tam jej nie pozwalam sie spotykac z zadnymi kolesiami chyba ze ja z nia pozde a jak jest wtedy to chyba wiecie... 

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 a laska o niczym przeciez nie musi wiedziec:P
 a laska o niczym przeciez nie musi wiedziec:P

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| GET FN AMP'D Czy może to stosować dziewczyna ?? | Fitness i Aerobik | 
 |   
 | ||
| Dziewczyna też może mieć brodę i wąsy | Humor | 
 |   
 | ||
| Dziewczyna usunęła mu postacie w World of Warcraft - reakcja kolesia bezcenna | Humor | 
 |   
 | ||
| Pomocy , Dziewczyna mnie Nęka :(Dieta , ćwiczenia itp dla kobiet | Dieta | 
 |   
 | ||
| Chcę przytyć ! Dziewczyna 19 lat, 170cm wzrostu waga 45kg, dieta, cwiczenia | Trening dla początkujących | 
 |   
 | 
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu