jesli bede prowadzil w przyszlosci zajecia to napewno bede uczyl dziewczyny i traktowal na rowni.
pozdro i gratuluje odwagi zeby cwiczyc sztuki walk wszystkim dziewczynom

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiem ze to okrutne i wiekszosc (wszystkie) dziewczyny mnie za to znienawidza... ale trenuje obecnie z 2 dziewczynami i jest to katorgia dla mnie!!
Napisano Ponad rok temu
Nawet bardzo dobrze wytrenowana fizycznie i psychicznie kobieta nie ma najmniejszych szans z wyszkolonym i zdesperowanym napastnikiem.
...
Oczywiście co innego gdy taka mała szybka kobietka ma w ręku małe waskie ostrze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czemu masz coś przeciw temu?Zadziwiajace, ze temat kobiet na treningach nie nudzi sie Wam
Wolny cytat z 4 pancernych"Kobiety powinny siedzieć w domu i rodzić dzieci. Najlepiej chłopców!" - pamiętacie te święte słowa mistrza? ;-)
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A widzisz, Marta, coś specjalnego w okularnikachTemat o okularnikach jest jak sie orientuje jeden
Jak widać ten temat trudno wyczerpać poklonTematy o kobietach w MA (8 odnośników)
Napisano Ponad rok temu
Znajomość MA pozwala stopniować brutalność obrony, pomaga panować nad własnym ciałem, bronić się przed wykręceniem ręki, uniknąć ciosu pięścią.
To wszystko daje czas i siły czy to na ucieczkę, czy to na wyjęcie broni, czy to na dość gwałtone stawianie oporu by nikt z postronnych nie miał wątpliwości, że to walka, a nie żarty
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I - atak
II atak
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wielu mężczyzn też nie, ale mimo to trenują,żeby zwiększyć swoje szanse...Może zawsze chciały być "dużymi chłopcami" i teraz jest im źle jak się okazuje, że nie będą miały żadnych szans w walce z np. rugbystą.
To bardzo dobrze,że sobie radzą, tylko,ze tu jest rozdźwięk między tym co napisałeś wcześniej(żeby chodziły,bo instruktorzy chcą sobie popatrzeć).ale uczę tego co ma sens i przygotowuje ludzi do realnych konfrontacji, a nie do zabawy na macie (i jakoś uczone przeze mnie kobiety sobie radzą).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale jesli za przytulenie mamy zmasakowac dobrego znajomego - i jest osoba tak nauczana przez instruktora to nie swiadczy to dobrze o instruktorze.
Ps. Na tym forum sie nie banuje za inne myslenie - a czytelnicy i tak czytaja i wlasne zdanie sobie o osobach wyrabiaja.
Napisano Ponad rok temu
A jak kogoś razi, że moim uczniowie chodzą do pubu na piwo, a nie podążają chwalebną Droga SW na niedocigły szczyt niedościgłości to polecam lektury historyczne na temat SW.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zawsze historie pisali zwycięzcy :?
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu