Skocz do zawartości

Zdjęcie

Jak to jest z dziewczynami i bjj...?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
77 odpowiedzi w tym temacie

budo_cambo
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 172 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Jak to jest z dziewczynami i bjj...?
karate cwiczyl do czarny pas i tego juz nie trenuje, teraz tylko KB, BJJ no i łączony z to valetudo i mma.

Ale czas za wiele ani on ani ja nie mam to jakoś sie wyjdzie i nich nie ma pretensji
  • 0

budo_animek
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 150 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ja cwicze boks i teraz KB moj chłopak MMA. karete, KB, Boks i BJJ. On nie lubi to co robię ale akceptuje. Rowniez akceptuje jak jestem zmuszona sparować z facetami. No coś jak nie ma lasek to co mam zrobić zkim. I to jest to samo w kazdy dziedzinie

I o to własnie chodzi. W wiekszości przypadków, nie macie 2 kobiety z którą mogłybyście ćwiczyć. A nawet jeżeli druga się znajdzie to ileż można z nią sparować? Chcąc, niechcąc jesteście zmuszone do ćwiczenia z facetami.

chociaż od lowkicków w VT siniaki są i spódnicy nosić nie można
;P

Jak ktoś rozumie skąd się wzieły to przymknie oko na taki drobiazg :)
Zresztą co złego w siniakach? Przez pół życia chodze posiniaczony. W liceum myśleli że ktoś mnie maltretuje (a ja tylko ćwiczylem 3gwiazdy na clf :lol: )
  • 0

budo_cambo
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 172 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

dziekuje z głos rozumu :)
  • 0

budo_kanasta
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 104 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Jak ktoś rozumie skąd się wzieły to przymknie oko na taki drobiazg
Zresztą co złego w siniakach? Przez pół życia chodze posiniaczony. W liceum myśleli że ktoś mnie maltretuje (a ja tylko ćwiczylem 3gwiazdy na clf )

anim a co to te 3gwiazdy na clf ???

pzdr
  • 0

budo_barth.
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 166 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ/MMA

Napisano Ponad rok temu

ćwiczenie (teoretycznie :wink: ) utwardzające przedramiona
  • 0

budo_animek
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 150 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ćwiczenie (teoretycznie ) utwardzające przedramiona

Hmmm ćwiczenie robiące przede wszystkim siniaki, a utwardza to tylko psychike :wink:
  • 0

budo_cambo
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 172 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ćwiczenie (teoretycznie ) utwardzające przedramiona

Hmmm ćwiczenie robiące przede wszystkim siniaki, a utwardza to tylko psychike :wink:

Ale bede twarda!! :lol:
  • 0

budo_marta-ika
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 501 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Na pierwszym treningu bjj w tym miescie ktos na poczatku rzucil glosny komentarz "bedziesz miala problem z para". Musze dodawac, ze bylam i chyba jestem jedyna kobieta? Mam cwiczyc z dziecmi (ktorych nie ma), czy moze z kalekami? Przepraszam, ze sie denerwuje. Ale zaczynajac cwiczyc aikido zawsze z racji tego, ze bylam jedyna wtedy dziewczyna na sali cwiczylam z nowymi, dziecmi... Szlag mnie trafial!! Zmienilam dojo dalej bylam jedyna kobieta na macie, ale juz moglam wybierac z kim cwicze i cos dziwnego zaczelam sie czegos uczyc... przestraszony
I ja przepraszam i jednoczesnie dziekuje wszystkim Panom, ktorzy byli zmuszeni do cwiczenia ze mna.
  • 0

budo_mystic
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 939 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ/MMA

Napisano Ponad rok temu

u mnie na bjj sa 4-5 dziewczyn...dokladnie nie liczylem...zadna nie chce z facetam walczyc....tylko jak bardzo musi......

ja osobiscie lubie z nimi sparowac :twisted: ... nie trzeba sie w ogole meczyc ( co ma swoje plusy i minusy) i do tego tak jakos milo jest potarzac sie z ladna dziewczyna :lol:
  • 0

budo_sorata
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1768 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Na pierwszym treningu bjj w tym miescie ktos na poczatku rzucil glosny komentarz "bedziesz miala problem z para". Musze dodawac, ze bylam i chyba jestem jedyna kobieta? Mam cwiczyc z dziecmi (ktorych nie ma), czy moze z kalekami? Przepraszam, ze sie denerwuje. Ale zaczynajac cwiczyc aikido zawsze z racji tego, ze bylam jedyna wtedy dziewczyna na sali cwiczylam z nowymi, dziecmi... Szlag mnie trafial!! Zmienilam dojo dalej bylam jedyna kobieta na macie, ale juz moglam wybierac z kim cwicze i cos dziwnego zaczelam sie czegos uczyc... przestraszony
I ja przepraszam i jednoczesnie dziekuje wszystkim Panom, ktorzy byli zmuszeni do cwiczenia ze mna.

dziwne , mi sie zawwsze wydawalo ze w sw takich jak aikido,karate,capoeira, jest bardzo duzo dziewczyn
  • 0

budo_665bjj
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 125 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

jak się pożądnie utwardzisz to z czasem nie będzie siniaków.
  • 0

budo_665bjj
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 125 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ból zostaje do końca ale z czasem jako takich siniaków większych to niema a co do tematu to raczej podzielam zdanie Niedzieli
  • 0

budo_marta-ika
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 501 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

dziwne , mi sie zawwsze wydawalo ze w sw takich jak aikido,karate,capoeira, jest bardzo duzo dziewczyn

Tiaaa wszyscy mysla, ze kobiet jest 90% a tu prosze taka niespodzianka. Zwykle jest nas duzo mniej a przynajmniej tam gdzie ja bylam. Takie zycie...
  • 0

budo_marta-ika
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 501 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Tiaaa wszyscy mysla, ze kobiet jest 90% a tu prosze taka niespodzianka. Zwykle jest nas duzo mniej a przynajmniej tam gdzie ja bylam. Takie zycie... A moze poprostu zwykle zostaja na treningach dla poczatkujacych?
  • 0

budo_kaibita
  • Użytkownik
  • Pip
  • 25 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

U mnie w sekcji trenuja dwie dziewczyny w tym jedna amerykanka(!), są traktowane przez trenera niemal jak złote jaja ;) , zwraca na nie więcej uwagi niż na innych trenujących, często pomaga, doradza. Warto jednak przejść się do twojej sekcji i zobaczyć jak tam to wygląda

Tiaaa wszyscy mysla, ze kobiet jest 90% a tu prosze taka niespodzianka. Zwykle jest nas duzo mniej a przynajmniej tam gdzie ja bylam. Takie zycie... A moze poprostu zwykle zostaja na treningach dla poczatkujacych?

Ważne rzeczy dwa razy :)
  • 0

budo_sorata
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1768 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

są traktowane przez trenera niemal jak złote jaja

a jedno nawet zlote jajko z juesej :) :) :)
  • 0

budo_cambo
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 172 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

U mnie w sekcji trenuja dwie dziewczyny w tym jedna amerykanka(!), są traktowane przez trenera niemal jak złote jaja ;) , zwraca na nie więcej uwagi niż na innych trenujących, często pomaga, doradza. Warto jednak przejść się do twojej sekcji i zobaczyć jak tam to wygląda

Kurcze to by było fajne ja jestem traktowana to samo :(
  • 0

budo_kaibita
  • Użytkownik
  • Pip
  • 25 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Kurcze to by było fajne ja jestem traktowana to samo

A gdzie trenujesz?
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024