Jak to jest z dziewczynami i bjj...?
Napisano Ponad rok temu
Ale czas za wiele ani on ani ja nie mam to jakoś sie wyjdzie i nich nie ma pretensji
Napisano Ponad rok temu
Ja cwicze boks i teraz KB moj chłopak MMA. karete, KB, Boks i BJJ. On nie lubi to co robię ale akceptuje. Rowniez akceptuje jak jestem zmuszona sparować z facetami. No coś jak nie ma lasek to co mam zrobić zkim. I to jest to samo w kazdy dziedzinie
I o to własnie chodzi. W wiekszości przypadków, nie macie 2 kobiety z którą mogłybyście ćwiczyć. A nawet jeżeli druga się znajdzie to ileż można z nią sparować? Chcąc, niechcąc jesteście zmuszone do ćwiczenia z facetami.
chociaż od lowkicków w VT siniaki są i spódnicy nosić nie można
;P
Jak ktoś rozumie skąd się wzieły to przymknie oko na taki drobiazg
Zresztą co złego w siniakach? Przez pół życia chodze posiniaczony. W liceum myśleli że ktoś mnie maltretuje (a ja tylko ćwiczylem 3gwiazdy na clf )
Napisano Ponad rok temu
Jak ktoś rozumie skąd się wzieły to przymknie oko na taki drobiazg
Zresztą co złego w siniakach? Przez pół życia chodze posiniaczony. W liceum myśleli że ktoś mnie maltretuje (a ja tylko ćwiczylem 3gwiazdy na clf )
anim a co to te 3gwiazdy na clf ???
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ćwiczenie (teoretycznie ) utwardzające przedramiona
Hmmm ćwiczenie robiące przede wszystkim siniaki, a utwardza to tylko psychike :wink:
Napisano Ponad rok temu
ćwiczenie (teoretycznie ) utwardzające przedramiona
Hmmm ćwiczenie robiące przede wszystkim siniaki, a utwardza to tylko psychike :wink:
Ale bede twarda!!
Napisano Ponad rok temu
I ja przepraszam i jednoczesnie dziekuje wszystkim Panom, ktorzy byli zmuszeni do cwiczenia ze mna.
Napisano Ponad rok temu
ja osobiscie lubie z nimi sparowac :twisted: ... nie trzeba sie w ogole meczyc ( co ma swoje plusy i minusy) i do tego tak jakos milo jest potarzac sie z ladna dziewczyna
Napisano Ponad rok temu
Na pierwszym treningu bjj w tym miescie ktos na poczatku rzucil glosny komentarz "bedziesz miala problem z para". Musze dodawac, ze bylam i chyba jestem jedyna kobieta? Mam cwiczyc z dziecmi (ktorych nie ma), czy moze z kalekami? Przepraszam, ze sie denerwuje. Ale zaczynajac cwiczyc aikido zawsze z racji tego, ze bylam jedyna wtedy dziewczyna na sali cwiczylam z nowymi, dziecmi... Szlag mnie trafial!! Zmienilam dojo dalej bylam jedyna kobieta na macie, ale juz moglam wybierac z kim cwicze i cos dziwnego zaczelam sie czegos uczyc... przestraszony
I ja przepraszam i jednoczesnie dziekuje wszystkim Panom, ktorzy byli zmuszeni do cwiczenia ze mna.
dziwne , mi sie zawwsze wydawalo ze w sw takich jak aikido,karate,capoeira, jest bardzo duzo dziewczyn
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tiaaa wszyscy mysla, ze kobiet jest 90% a tu prosze taka niespodzianka. Zwykle jest nas duzo mniej a przynajmniej tam gdzie ja bylam. Takie zycie...dziwne , mi sie zawwsze wydawalo ze w sw takich jak aikido,karate,capoeira, jest bardzo duzo dziewczyn
Napisano Ponad rok temu
Tiaaa wszyscy mysla, ze kobiet jest 90% a tu prosze taka niespodzianka. Zwykle jest nas duzo mniej a przynajmniej tam gdzie ja bylam. Takie zycie... A moze poprostu zwykle zostaja na treningach dla poczatkujacych?dziwne , mi sie zawwsze wydawalo ze w sw takich jak aikido,karate,capoeira, jest bardzo duzo dziewczyn
Napisano Ponad rok temu
Tiaaa wszyscy mysla, ze kobiet jest 90% a tu prosze taka niespodzianka. Zwykle jest nas duzo mniej a przynajmniej tam gdzie ja bylam. Takie zycie... A moze poprostu zwykle zostaja na treningach dla poczatkujacych?
Tiaaa wszyscy mysla, ze kobiet jest 90% a tu prosze taka niespodzianka. Zwykle jest nas duzo mniej a przynajmniej tam gdzie ja bylam. Takie zycie... A moze poprostu zwykle zostaja na treningach dla poczatkujacych?
Ważne rzeczy dwa razy
Napisano Ponad rok temu
są traktowane przez trenera niemal jak złote jaja
a jedno nawet zlote jajko z juesej
Napisano Ponad rok temu
U mnie w sekcji trenuja dwie dziewczyny w tym jedna amerykanka(!), są traktowane przez trenera niemal jak złote jaja , zwraca na nie więcej uwagi niż na innych trenujących, często pomaga, doradza. Warto jednak przejść się do twojej sekcji i zobaczyć jak tam to wygląda
Kurcze to by było fajne ja jestem traktowana to samo
Napisano Ponad rok temu
Kurcze to by było fajne ja jestem traktowana to samo
A gdzie trenujesz?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
TAIR NARIMANOV - seminarium szkoleniowe, ground grappling
- Ponad rok temu
-
BJJ ŚWINOUJŚCIE !!! prawda czy mit