Jak to jest z dziewczynami i bjj...?
Napisano Ponad rok temu
Ale czas za wiele ani on ani ja nie mam to jakoś sie wyjdzie i nich nie ma pretensji
Napisano Ponad rok temu
Ja cwicze boks i teraz KB moj chłopak MMA. karete, KB, Boks i BJJ. On nie lubi to co robię ale akceptuje. Rowniez akceptuje jak jestem zmuszona sparować z facetami. No coś jak nie ma lasek to co mam zrobić zkim. I to jest to samo w kazdy dziedzinie
I o to własnie chodzi. W wiekszości przypadków, nie macie 2 kobiety z którą mogłybyście ćwiczyć. A nawet jeżeli druga się znajdzie to ileż można z nią sparować? Chcąc, niechcąc jesteście zmuszone do ćwiczenia z facetami.
chociaż od lowkicków w VT siniaki są i spódnicy nosić nie można
;P
Jak ktoś rozumie skąd się wzieły to przymknie oko na taki drobiazg

Zresztą co złego w siniakach? Przez pół życia chodze posiniaczony. W liceum myśleli że ktoś mnie maltretuje (a ja tylko ćwiczylem 3gwiazdy na clf

Napisano Ponad rok temu
Jak ktoś rozumie skąd się wzieły to przymknie oko na taki drobiazg
Zresztą co złego w siniakach? Przez pół życia chodze posiniaczony. W liceum myśleli że ktoś mnie maltretuje (a ja tylko ćwiczylem 3gwiazdy na clf )
anim a co to te 3gwiazdy na clf ???
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ćwiczenie (teoretycznie ) utwardzające przedramiona
Hmmm ćwiczenie robiące przede wszystkim siniaki, a utwardza to tylko psychike :wink:
Napisano Ponad rok temu
ćwiczenie (teoretycznie ) utwardzające przedramiona
Hmmm ćwiczenie robiące przede wszystkim siniaki, a utwardza to tylko psychike :wink:
Ale bede twarda!!

Napisano Ponad rok temu
I ja przepraszam i jednoczesnie dziekuje wszystkim Panom, ktorzy byli zmuszeni do cwiczenia ze mna.
Napisano Ponad rok temu
ja osobiscie lubie z nimi sparowac :twisted: ... nie trzeba sie w ogole meczyc ( co ma swoje plusy i minusy) i do tego tak jakos milo jest potarzac sie z ladna dziewczyna

Napisano Ponad rok temu
Na pierwszym treningu bjj w tym miescie ktos na poczatku rzucil glosny komentarz "bedziesz miala problem z para". Musze dodawac, ze bylam i chyba jestem jedyna kobieta? Mam cwiczyc z dziecmi (ktorych nie ma), czy moze z kalekami? Przepraszam, ze sie denerwuje. Ale zaczynajac cwiczyc aikido zawsze z racji tego, ze bylam jedyna wtedy dziewczyna na sali cwiczylam z nowymi, dziecmi... Szlag mnie trafial!! Zmienilam dojo dalej bylam jedyna kobieta na macie, ale juz moglam wybierac z kim cwicze i cos dziwnego zaczelam sie czegos uczyc... przestraszony
I ja przepraszam i jednoczesnie dziekuje wszystkim Panom, ktorzy byli zmuszeni do cwiczenia ze mna.
dziwne , mi sie zawwsze wydawalo ze w sw takich jak aikido,karate,capoeira, jest bardzo duzo dziewczyn
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tiaaa wszyscy mysla, ze kobiet jest 90% a tu prosze taka niespodzianka. Zwykle jest nas duzo mniej a przynajmniej tam gdzie ja bylam. Takie zycie...dziwne , mi sie zawwsze wydawalo ze w sw takich jak aikido,karate,capoeira, jest bardzo duzo dziewczyn
Napisano Ponad rok temu
Tiaaa wszyscy mysla, ze kobiet jest 90% a tu prosze taka niespodzianka. Zwykle jest nas duzo mniej a przynajmniej tam gdzie ja bylam. Takie zycie... A moze poprostu zwykle zostaja na treningach dla poczatkujacych?dziwne , mi sie zawwsze wydawalo ze w sw takich jak aikido,karate,capoeira, jest bardzo duzo dziewczyn
Napisano Ponad rok temu

Tiaaa wszyscy mysla, ze kobiet jest 90% a tu prosze taka niespodzianka. Zwykle jest nas duzo mniej a przynajmniej tam gdzie ja bylam. Takie zycie... A moze poprostu zwykle zostaja na treningach dla poczatkujacych?
Tiaaa wszyscy mysla, ze kobiet jest 90% a tu prosze taka niespodzianka. Zwykle jest nas duzo mniej a przynajmniej tam gdzie ja bylam. Takie zycie... A moze poprostu zwykle zostaja na treningach dla poczatkujacych?
Ważne rzeczy dwa razy

Napisano Ponad rok temu
są traktowane przez trenera niemal jak złote jaja
a jedno nawet zlote jajko z juesej

Napisano Ponad rok temu
U mnie w sekcji trenuja dwie dziewczyny w tym jedna amerykanka(!), są traktowane przez trenera niemal jak złote jaja
, zwraca na nie więcej uwagi niż na innych trenujących, często pomaga, doradza. Warto jednak przejść się do twojej sekcji i zobaczyć jak tam to wygląda
Kurcze to by było fajne ja jestem traktowana to samo

Napisano Ponad rok temu
Kurcze to by było fajne ja jestem traktowana to samo
A gdzie trenujesz?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
TAIR NARIMANOV - seminarium szkoleniowe, ground grappling
- Ponad rok temu
-