walka, siła, kondycja win. vs oxa
Napisano Ponad rok temu
Mam świadomość, że było już wiele dyskusji na temat winstrolu i oxandrolonu, ale posty które znalazłem dotyczyły treningu na siłowni. Interesuje mnie użyteczność tych sórodków w treningach mma. Mam 23 lata, 188cm, 86 kg wagi. Mam rezerwę w mojej kategorii wagowej ale nie jest moim celem powiększanie masy. Chodzi mi o siłę, kondycję i wytrzymałość. Trenuje od 5 lat, intensywnie i regularnie. Startuje w zawodach. To będzie pierszy cykl. Szybko przybieram na wadze i szybko zrzucam nadmiar kg.
Interesuje mnie winstrol dep. i oxandrolon
Mam kilka pytań?
1. jakich wybrać producentów?
2. czy kontuzja stawu barkowego, który czasem się odzywa jest decydującym przeciwskazaniem do winstrolu?
3. czy te koksy wpływają na pracę/ włściwości scięgien? - ważne jest dla mnie rozciąganie bo jestem uderzaczem.
4. w starszych postach powtarza się info o trudnościach z dostępem do oryginalnej oxy - czy coś się w tej kwestii zmieniło?
5. czy wskzane są badania wątroby u specjalisty
6 jakie są wskazane zabezpieczenia ? /osłonki; odblok - w najszerszym zakresie. znalazłem sprzeczne informacje.
7. w jednym z postów znalazłem spis koksów dobrych na pierwszy cykl - jest tam winstrol, nie ma oxy. Czy to oznacza że oxandrolon nie jest dobrym pomysłem na początek?
8. czy któryś z koksów wpływa na zaburzenia snu?
9. jak ułożyć cykl względem zawodów - powinny być pod koniec czy po cyklu?
10. czy kreatyna w czasie cyklu może być używana z win i oxą?
11. w jakim zakresie należy zintensyfikować trening na siłce/w klubie jest tylko uzpełnieniem do ćwiczeń na macie.
11. co byście wybrali?; rożnica w cenie nie gra roli
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie jestem specem w sprawie koksow, ale napewno jesli nie te co wymienil to inne srodki moga mu sporo pomoc..weź se odpuść - na szybkości dużo stracisz. Na wszystkie pozostałe pytania masz odp pod szukaj;)
Napisano Ponad rok temu
weź se odpuść - na szybkości dużo stracisz.
Z jakiego powodu, skoro przyrosty nie będą wielkie?
PZDR
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
weź se odpuść - na szybkości dużo stracisz.
PZDR
Tak wpływa, możesz sprobować z epo - ale jak chcesz poprawić "siłę, kondycję i wytrzymałość" to zacznij dużo biegać i ćwiczyć technikę (bo to 90% siły dynamicznej). Doświadczenia i nauki koksy nie zastąpią.
Napisano Ponad rok temu
z tego co pisze pussydriver mozna wywnioskowac, ze nie jest amatorem w tym co robi wiec takie uwagi raczej mu nie pomogaweź se odpuść - na szybkości dużo stracisz.
PZDR
Tak wpływa, możesz sprobować z epo - ale jak chcesz poprawić "siłę, kondycję i wytrzymałość" to zacznij dużo biegać i ćwiczyć technikę (bo to 90% siły dynamicznej). Doświadczenia i nauki koksy nie zastąpią.
Napisano Ponad rok temu
zapomnij o kupowaniu oxy. po pierwsze szansa ze trafisz na oxe a nie mete w srodku lub wino masz z 5%. po drugie jak juz trafisz to efekty sa niewspolmierne do ceny. nie oplaca sie najnormalniej.
dobre połaczenie w twoim przypadku byloby winstrol + superanabolon. przy takich treningach jakie masz bedzie duzo sily, szybkosci i dynamiki. a masy tylko czysciutka, samo miecho bez wody i tluszczu.
superanabolon moze tez pomoc na stawy, sciegna
1. jakich wybrać producentów? jesli winko to najlepiej w tabsach - eurochem, unichem,
2. czy kontuzja stawu barkowego, który czasem się odzywa jest decydującym przeciwskazaniem do winstrolu? --- niekoniecznie, ale na pewno nie pomoze. winstrol prowadzi do zwapnienia stawow
3. czy te koksy wpływają na pracę/ włściwości scięgien? - ważne jest dla mnie rozciąganie bo jestem uderzaczem. winstrol moze miec negatywny wplyw na sciegnai stawy
4. w starszych postach powtarza się info o trudnościach z dostępem do oryginalnej oxy - czy coś się w tej kwestii zmieniło? wyzej napisalem
5. czy wskzane są badania wątroby u specjalisty po winstrolu raczej zbedne, wystarczy wziac esselive w trakcie i po cyklu i bedzie ok
6 jakie są wskazane zabezpieczenia ? /osłonki; odblok - w najszerszym zakresie. znalazłem sprzeczne informacje. zalezy od tego co wezmiesz i dawek
7. w jednym z postów znalazłem spis koksów dobrych na pierwszy cykl - jest tam winstrol, nie ma oxy. Czy to oznacza że oxandrolon nie jest dobrym pomysłem na początek? nie patrz na takie spisy, nie ma reguł co jest dobre a co jest be
8. czy któryś z koksów wpływa na zaburzenia snu? raczej nie
9. jak ułożyć cykl względem zawodów - powinny być pod koniec czy po cyklu? po cyklu,
10. czy kreatyna w czasie cyklu może być używana z win i oxą? moze byc, po cyklu takze
11. w jakim zakresie należy zintensyfikować trening na siłce/w klubie jest tylko uzpełnieniem do ćwiczeń na macie. to ty trenujesz sporty walki, powinienes wiedziec co poprawic i co zmienic. na sterydach mozna prowadzic intensywniejsze treningi, reszte sam z trenerem ustalisz
11. co byście wybrali?; rożnica w cenie nie gra roli
jako ze oxy nie kupisz wez winstrol, a najlepiej z superanabolonem
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hx - wezme sobie do serca rady, że należy trenować technikę i biegać A tak poważnie znam się na swoim sporcie. Trenuje, śpie i odżywiam się tak jak trzeba:) Zbieram informacje (jak widać nie tylko z klubu) i staram się je weryfikować. Moje zdziwienie wynikało z braku doświadczeń ze spadkiem szybkości wśród moich kolegów zapaśników (ale oni walczą w lekkiej wadze więc wezmę to pod uwagę). Poza tym czytałem, że winstrol był/jest stosowany w lekkoatletyce.
WojtekX - na pewno skorzystam z twoich rad, dzięki za dokładne odpowiedzi !!!
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
wszyscy koksuja
wiadomo ze nie wbija sie omki tylko sterydy ktore daja znikome przyrosty masy
a duzo sily
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
hx popatrz na bokserow, zawodnikow mma czy innych
wszyscy koksuja
wiadomo ze nie wbija sie omki tylko sterydy ktore daja znikome przyrosty masy
a duzo sily
Racja, jednak taka siła szybko się kończy i porównywalne efekty można mieć po placebo (o ile o tym nie wiemy) - według mnie w sporcie zawodowym może i ma to sens (duza kasa) ale amatorskim dla dyplomu itd nie bardzo.. szkoda zdrowia, tym bardziej czy to boks czy mma to prędzej czy później daje po dupie, a nie widzę nic fajnego w byciu kaleką nawet z paroma dyplomami i kasą w banku.
Napisano Ponad rok temu
jesli po zakonczeniu stosowania sterydow zastsuje odblok, regeneracje i dobry trening sila, dynamika i szybkosc w wiekszosci zostana