Ból przedramion
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mnie tam nie bolą
no niektore osoby nie odczuwaja bulu w tym miejscu , ale wiecej znam co wlasnie ich tam boli nie nie boli;P
Napisano Ponad rok temu
Getting stronger in every way
I'll take you to a place
Where we shall find our
Roots bloody roots
Lipiec 2010-92kg
Sierpien 2011-77kg
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Brak równowagi w rozwoju bicepsa oraz mięśnia ramieniowego może powodować bóle w okolicy łokcia. Przekładają sie one potem na trening bicepsów, powodując zmniejszanie jego efektywności. Mięsień ramieniowy jest dość silnie aktywny także podczas ćwiczeń na plecy. Trenując go w ten sposób ( chodzi o unoszenia ramienia w chwycie młotkowym) kulturysta wzmacnia umięśnienie ręki, co potem przekłada sie na wyższą stymulacją mięśni pleców i ich lepszy rozwój. W wielu przypadkach już po kilku sesjach treningowych na mięsień ramieniowy kulturyści odczuwają wyraźne zwiększenie siły rąk. Często w ćwiczeniach w których trudno było o dopracowanie sie pompy krwi, po dotrenowaniu mięśnia ramieniowego nagle pompa przychodziła łatwiej, szybciej."
a pamietam jak klocilem sie z kims o przedramie i ta osoba mowila ze cwiczac biceps samo urosnie breche walilem z niego a on i tak swoje...ps: bol sam przejdzie i kazdy przez to przechodzil
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
rozchodzi sie wam ze podczas podnoszania oraz odkładania sztangi macie straszne ból, a podczas wykonywania cwiczenia niema tego bólu jest on szcególnie odczuwany podczas odkladania tak silny ze promieniuje po całym przedramieniu ?
nie podczas calego cwiczenia czuje bol
ja np. odczuwam bol przy podnoszeniu sztangi wzdluz tulowia (cw. na bary)
Napisano Ponad rok temu
joks czy sam przejdzie to roznie bywa , u niektorych zostaje u niektorych przechodzi to zalezy od treningusam przejdzie i kazdy przez to przechodzil
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu