ale co ty wogole piszesz
czytales co napisalem wyzej?? wyskakujesz tu z jakims mintiniakiem, jakas przereklamowana dieta i wmawiasz mi herezje
wogole o czym ty piszesz
ja jej radze jesc i bialko i weglowodany i tluszcze
bo z tego powinna skldac sie dobrze zbilansowana dieta dla cwiczącego rekreacyjnie czlowieka
Tak ale nie podajesz sensownych proporcji. I chyba nie sposób nie mieć w diecie białka węgli i tłuszczy.. stwierdzasz chłopie rzeczy oczywiste.
.
podniesienie ilosci bialka przy jednoczesny zmniejszeniu udzialu weglowodanow o wysokim ig spowoduje utrate tkanki tluszczowej, zakladajac ze bedzie robic aeroby
przy jednoczesnym wzroscie tkanki miesnowej
Przecie dokładnie to samo napisałem i dokładnie to samo promuje ów dieta...
i jesli twierdzisz ze na zwyklej diecie i lekkim treningu moglaby zrobic z siebie mutanta to pokazujesz swoj poziom wiedzy w temacie kulturystyki
wiesz co to hiperbolizacja?
to miesnie sa jedrne a nie tluszcz. myslisz ze ona zbuduje zaraz 10kg suchej masy miesniowej?? proces budowy masy MIESNIOWEJ jest procesem baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dlugotrwalym i jest trudniejszy niz nam sie wydaje
dziekuje
A to ciekawe że u kobiet poziom tkanki tłuszczowej to 20-25% a u mężczyzn to 15-20%.. wiec wielce sie mylisz sądząc że u kobiety jędrne są mięśnie...
PS
polecasz mi sie zapoznac z jakimis artami
a popatrz na siebie
65kg i z koksami juz zaczynasz
czyzby ta twoja dieta montiniak nei działała??
1. Jestem po leczeniu nowotworu
2. Jakbyś uprawiał lekkoatletyke i przebiegł 25 maratonów to byś lepiej nie wyglądał.
3. Jakbyś był ektomorfikiem z 4% tkanką tłuszczową to tym bardziej (nie trawie tłuszczy)
4. Obecnie ważę 72kg i nie mam w planach więcej niż 84kg bo to już jest kalectwo
5. Twoje rzucanie się doskonale dowodzi o bardzo silnych skutkach ubocznych koksów, bo jakbyś przeczytał te artykuły to byś się tak nie czepiał, gdyż wiele tego co piszesz dieta Montignac potwierdza. Do tego na każdym dobrym forum odnośnie fitness jest bardzo zachwala.. Polecam skoncentrować swą agresję na sztandze, to może to jakieś pozytywne skutki przyniesie, bo wypowiadanie się nie znając argumentów dla czego jest zła, to jak rozmowa z 5 latkiem..
BTW: Szanuj innych jeśli też chcesz być szanowany.
BTW dla koleżanki;
Obecność tkanki tłuszczowej u kobiety (przynajmniej 16%) sprzyja płodności, gdyż bierze udział w produkcji żeńskich hormonów. Stany niższe mogą prowadzić do bezpłodności, tak jak u anorektyczek.