monohydrat + jabłczan
Napisano Ponad rok temu
chcialbym sie skupic na robieniu masy i siły ... mam dylemat czy zainwestowac w storma czy w jabłko + mono ... jezeli wybrałbym tą 2-gą opcje wyszlo by mnie taniej i bym sobie zakupil do tego jeszcze gainerka ;] tylko ze nie wiem jak dawkowac mono i jabłko ... moze byc tak ??
DT : na czczo : mono
przed treningiem jablko ...
DN: na czczo mono
po poludniu jablko ...
a moze lepiej zakupic sztorma ... ?
koks czy dalej odrzywki ... oto jest pytanie ;]
Napisano Ponad rok temu
jablko sila
mono masa
do kazdego specjalny plan treningowy
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
a dawkowanie git
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
tylko ze cykle skladajace sie z samej kreatyny sa naj mniej teletupiaste
co masz jeszcze na mysli ?? chodzi CI o jeszcze jakies dodatki to krety ??
Napisano Ponad rok temu
Do krety mozesz zapodac np.tauryne jako transporter
Napisano Ponad rok temu
do storma akurat nie trzeba transporterowDo krety mozesz zapodac np.tauryne jako transporter
Koksik kreatyna tylko pomoze ci zrobic z siebie koksika bez diety i treningu to ch.uja zdzialasz
Napisano Ponad rok temu
Chodzilo mi o opcje z mono ale sorki bo nie napisalem;)do storma akurat nie trzeba transporterow
Napisano Ponad rok temu
Koksik kreatyna tylko pomoze ci zrobic z siebie koksika bez diety i treningu to ch.uja zdzialasz
Drogi kolego ... to chyba oczywiste ze biore witaminy, stosuje diete i mam odpowiednio ułozony trening ;/ więc potelepać mnie to potelepie na 100% ... tymbardziej ze to nie moj pierwszy cykl ...
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tu kolega napisal ze az 2 kg zbudowal czyli to o czym pisze...to ze cos kosztuje wiecej nie oznacza ze jest lepsze w przyroscie masy bo tą zawsze na kazdej kreatynie budujesz podobnie bez wiekszych roznic i tyle, a dodatki na mase nie wplywaja lecz sampoczucie. i jakbys byl zawodowcem to bym uwierzyl ze masz super diete na 99 procet
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
edit nawet pamietam jak mikolaj w dzienniku dziabal 2x nitro2 i tez masa lipa tylko sila, wytrzymalosc na plus i na mono byl w stanie pojsc wiecej kg do przodu niz na stacku. z tad podstawowe pytanie czego oczekujesz po cyklu bo jak masy to nie warto przeplacac
Napisano Ponad rok temu
podstawowe pytanie czego oczekujesz po cyklu bo jak masy to nie warto przeplacac
dokładnie tak, sama masa = monohydrat - najlepszy rodzaj krety do tego, wzgledem wlasciwosci, a przede wszystkim ceny.
stack to poprostu mieszanka kreatyn, wzbogacona boosterami, mineralami, witaminami itp. Rozne rodzaje kretki w nim zawarte moga dawac na cyklu nie tylko wzrost masy jak przy mono, ale w wiekszym stopniu przyrost siły, wytrzymalosci. Stad stack moze sie wydawac mocniejszym. Taki chelat magnezowy czy ester (nawet w matrixie kreatynowym) da napewno wiecej wytrzymalosci niz sam jednowodzian
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu