powtorzenia oszukane?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_Łukaszek_*
Napisano Ponad rok temu
jesli zrobisz np 10 powtorzen mozesz wykonac jeszcze kilka niepelnych aby doprowadzic do palenia miesniowego
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
no ja bym sobie wlozyl taki ciezar zeby robic te 12 powtorzen lepiej mniejszym a lepiej niz by ktos ci mial pomagac i potem sil brak
super pomocna odpowiedz.
czyli mowicie ze lepiej zeby mi ktos pomagal niz zebym sam sie mial meczyc i zrobic 2 powtorzenia mniej?
Napisano Ponad rok temu
Guest_Łukaszek_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
proste powiedz komus zeby ktos za toba stanal i pomogl ci zrobil reszte powtorzen do 12 i tyle
no. o to chodzilo.
kazdy sie z tym zgadza?
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ain't no sunshine when it's on
Only darkness every day
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo ja wiem kurcze ze trzeba robic 12 i to jest najwazniejsze, ale powiedzmy kazdy dzien jest inny i raz wycisne ten ciezar 14 razy nawet a za innym 10 i kurcze poprostu ciezko jest czasami z gory ustalic ile kg ile razy podniose. A to pyanie bylo hipotetyczne takie na przyszlosc jakbym mial zly dzien no ale w kazdym razie wiem ze ma mi ktos pomoc jak cos .
ps co do tego ze najpierw meczy sie tric potem barki a potem klata to trening na sile jak dziala? ze jest np. 4-5 powtorzen.
Napisano Ponad rok temu
popieram, jak chcesz pompe to zrob sobie tak, pierwsza seria 12, druga, 10 w trzeciej popros kolege i zrob sobie zamierzona ilosc ruchow 8 a nastepnie niech kolega szybko zdejmie ci krazki po bokach i machasz na maxa, pozniej niech znow zdejmie krazki i znow machasz na maxa to jest dopiero pompaA moim zdaniem lepiej sobie zalozyc taki ciezar, zeby wykonac zamierzona wczesniej ilosc powtorzen z latwego powodu
atakuje inne wlokna. włókna czerwone kurczą się szybciej i z większą siłą. Kiedy atakujesz rekord w wyciskaniu na ławce, to właśnie one pracują. Jednocześnie włókna czerwone bardzo szybko się męczą. Włókna białe kurczą się wolniej, ale wytrzymują dłużej. dlatego ilosc powtorzen w treningu jest tak wazna gdyz atakuje rozne wlokna w zaleznosci od celuto trening na sile jak dziala?
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
czyli 12/10/8/max/max??jak chcesz pompe to zrob sobie tak, pierwsza seria 12, druga, 10 w trzeciej popros kolege i zrob sobie zamierzona ilosc ruchow 8 a nastepnie niech kolega szybko zdejmie ci krazki po bokach i machasz na maxa, pozniej niech znow zdejmie
a takie machanie mniejszym cięzarem w ostatnich seriach nie bedzie mniej wartościowe od normalnie skonczonej serii??
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
gorzej jak ktos zaczyna od samego gryfu.tak ze skonczysz na samym gryfie
Napisano Ponad rok temu
gorzej jak ktos zaczyna od samego gryfu.tak ze skonczysz na samym gryfie
Przykro nam ze nie mozesz zrobic tak jak Joks Ci radził
Napisano Ponad rok temu
Only darkness every day
Napisano Ponad rok temu