Ale czy naprawde cos stanie sie wielkiego jak np. nie co tydzien, ale raz na dwa tygodnie, raz na trzy w piatki po całym tygodniu pracy chlapne sobie 2 góra 3 piwka (nie zadne mocne)
  Ale czy naprawde cos stanie sie wielkiego jak np. nie co tydzien, ale raz na dwa tygodnie, raz na trzy w piatki po całym tygodniu pracy chlapne sobie 2 góra 3 piwka (nie zadne mocne)   ?
 ?Tym bardziej ze nie jestem na cylku krety teraz ani niczym kretopodobnym.
Kumpel z pracy (co tez cwiczy) powiedzial mi ze gdzies przeczytal ze jak sie jest na cyklu krety i sie wypije 100-ke wódki to tak jak bys cofnął sie w trenignu o 2 tygodnie
 Chyba przegiecie co ? Wiem ze alkohol z wielu powodów nie wpływa kozystnie przy masówce, ale to, to chyba przegiecie. Tak jak napisałem wyzej ja pytam tylko o wypicie piwka i to góra 2, 3 (raz na dwa tygodnie).
  Chyba przegiecie co ? Wiem ze alkohol z wielu powodów nie wpływa kozystnie przy masówce, ale to, to chyba przegiecie. Tak jak napisałem wyzej ja pytam tylko o wypicie piwka i to góra 2, 3 (raz na dwa tygodnie).O odpowiedź prosiłbym bardzo kogos serio doswiadczonego (np. Joks, Wojtex) i z duuuzym stazem treningowym a nie jakiegos 16 latka co cwiczy pół roku a cała wiedze jaka ma czerpie z neta a nie z własnego doswiadczenia (bez urazy 16-to latkowie
 )
  )Moze to pytanie wydawac sie głupie ale wbrew pozorom istotne dla mnie
 bo...trudno sobie odmówic piwka choc tak od czasu do czasu, raz na miesiac i w malutkich ilosciach
 bo...trudno sobie odmówic piwka choc tak od czasu do czasu, raz na miesiac i w malutkich ilosciach  

a poza tym po dobrym stuffie nie ma spadkow
  a poza tym po dobrym stuffie nie ma spadkow  

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook