metanabol najlepszy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam pytanie dotyczący metanabol jaki jest metanabol najpewniejszy ??znaczy nie fake i czy polski metanabol też podrabiaj??
WSZYSTKO można podrobić i czy polski czy nie to niemasz 100 % pewności. Chyba że z apteki to co innego. Kup od zaufanego źródła zrób rozeznanie i już
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a która jest lepsza polska, rosyjska,z dragona,alchemii?
HMM... Tak serio to nie wiem na jaką trafisz Ale powiem Ci,że ja kupuje indyjską Jest naprawde czysta chemicznie (może i czystsza od polskiej) i extra poprostu...
EDIT BY EXPERTO
Na forum obowiązuje zakaz handlowania wszelkimi niedozwolonymi środkami i substancjami! Osoby zadające głupie pytania, typu: "gdzie mogę kupić SAA?" lub "Mam do sprzedania SAA" - będą dostawać ostrzeżenia bez żadnego upomnienia! Tu Nikt na forum nie handluje takimi rzeczami!
Napisano Ponad rok temu
HMM... Tak serio to nie wiem na jaką trafisz Ale powiem Ci,że ja kupuje indyjską Jest naprawde czysta chemicznie (może i czystsza od polskiej) i extra poprostu...
Panie Koza1316, handlujesz saa na forum Masz pojecie co robisz Nastepnym razem zanim cos napiszesz zastanow sie i to bardzo mocno .... Pzdr
Regulamin forum i to w jezyku polskim !!
Na forum obowiązuje zakaz handlowania wszelkimi niedozwolonymi środkami i substancjami! Osoby zadające głupie pytania, typu: "gdzie mogę kupić SAA?" lub "Mam do sprzedania SAA" - będą dostawać ostrzeżenia bez żadnego upomnienia! Tu Nikt na forum nie handluje takimi rzeczami!
Napisano Ponad rok temu
Panie Koza1316, handlujesz saa na forum Masz pojecie co robisz Nastepnym razem zanim cos napiszesz zastanow sie i to bardzo mocno .... Pzdr
Regulamin forum i to w jezyku polskim !!
Nic takiego nie napisałem... Wspomniałem tylko że moge dać kontakt ale nie napisałem do kogo, mogłem mu równie dobrze dać kontakt do producenta mety bądź do apteki Nie napisałem że sprzedam ssa Pisząc to wiedziałem o regulaminie ale i tak go nie naruszyłem więc nie rozumiem tego posta...
Napisano Ponad rok temu
RDIA1001.JPG 51,47 KB 9 Ilość pobrań
Napisano Ponad rok temu
Nic takiego nie napisałem... Wspomniałem tylko że moge dać kontakt ale nie napisałem do kogo, mogłem mu równie dobrze dać kontakt do producenta mety bądź do apteki Nie napisałem że sprzedam ssa Pisząc to wiedziałem o regulaminie ale i tak go nie naruszyłem więc nie rozumiem tego posta...
Sam sie własnie sprzedałeś... Możesz mu podać kontakt do apteki azjatyckiej ( hinduskiej ) ktora sprzedaje saa Nielegalne jest sprowadzanie leków z Azji do UE Przeciez w Polskiej aptece nie ma D-Bolu z Indii. Rowniez kontakt z producentem jest nielegalny - w wiekszosci krajow azjatyckich Indie, Tajlandia, Pakistan itd mozna kupic saa bez problemowo ale export do krajow UE jest nielegalny ( jest to poprostu przemyt ). Podanie ceny jest rowniez nielegalne XX zł za XXX tab.
Podanie cen/kontaktu moze stworzyc problemy administracji forum.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mac a co sądzisz o mecie polskiej też ją podrabiają? i czy ona jest dobra?
Jelfa ;p
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Jelfa ;p
z tego co wiem mety z jelfy juz nie produkuja
Napisano Ponad rok temu
z tego co wiem mety z jelfy juz nie produkuja
niby caly czas istnieje na liscie jelfy
[url="[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
ale jest dostepny w szpitalach i chyba tylko dla szpitali jest on produkowany,a w aptece już praktycznie nie dostepny chyba że jeszcze na jakims zadupiu na którym zostały ostatnie partie
EDIT by EXPERTO
Nie podawać żadnych adresów do aptek i innych źródeł skąd można kupić SAA czy PH
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Laska to co jest teraz najlepsze oczywiście odpowiednik mety i najmniej podrabiane?
CO DO ORGINALNOSCI NIE MASZ PEWNOSCI ;P
DOLANCZAM SIE DO PYTANIA BO TEZ BYM CHCIAL WIEDZIEC CO NAJLEPSZE ZAMIAST ..
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
kupcie sobie suple i bedziecie wiedzieli co lepszeCO DO ORGINALNOSCI NIE MASZ PEWNOSCI ;P
DOLANCZAM SIE DO PYTANIA BO TEZ BYM CHCIAL WIEDZIEC CO NAJLEPSZE ZAMIAST ..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hehe supli to ja dość miałem a może Alchemii co kogut myślisz o tej metce?
suple mam a za SAA sie nie biore ;p w dupie to mam, wole dluzej cos zbudowac i dluzej to miec ;p bez utraty zdrowia
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
suple mam a za SAA sie nie biore ;p w dupie to mam, wole dluzej cos zbudowac i dluzej to miec ;p bez utraty zdrowia
Jak zachowasz bezpieczeństwo przy saa ( osłonki itp.) i będziesz je mądże byał, to będzie wszystko ok. A to zdanie "dłużej buduje dłużej mam" to jest bez sensu,bo czy naturalnie czy na saa to nie ma znaczenia jak przestajesz ćwiczyć to i tak wszystko tracisz,czy na saa czy naturalnie... Organizm pozbywa sie balastu juz mu niepotrzebnego. No zawsze coś tak zostanie
Napisano Ponad rok temu
Jak zachowasz bezpieczeństwo przy saa ( osłonki itp.) i będziesz je mądże byał, to będzie wszystko ok. A to zdanie "dłużej buduje dłużej mam" to jest bez sensu,bo czy naturalnie czy na saa to nie ma znaczenia jak przestajesz ćwiczyć to i tak wszystko tracisz,czy na saa czy naturalnie... Organizm pozbywa sie balastu juz mu niepotrzebnego. No zawsze coś tak zostanie
no ale czaj jak bierzez zwykle SAA to przeciez masz orgomne spatki moze przesadzam, ale po cyklach na suplach takie spatki sa malo dostrzegalne
wiadomo przy SAA mozna sie zabezpieczac tak aby te spadki byly mniejsze, ale to wyniesie drozej niz kuracje na suplach ;p
chociaz i tak mnie korca SAA ;p ale nie w tym wieku ;(
WTF ?