????
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 , otoz jesli ktos pojdzie na silownie i za pierwszym razem meczy sie ze sztanga 50 kg, po roku cwiczen podnosi juz 100 kg ma w glowie zakodowane ze jest silniejszy i wyobraza sobie ze jesli uderzy swojego rowiesnika to go wgniecie bo jest silniejszy od osoby zwyklej przecietnej co nie chodzila nigdy na zadne sztuki walki i nie trzymala sztangielki w rece. juz nie mowie ze przecietny chlopaszek ma te 30-35 cm w bicu a ktos po roku 40 cm w gore to rowniez dodaje takim osoba "przewage psychologiczna" i dlatego "poczatkujacy" koksiarze maja tak ulozone w glowie ze po kilku wizytach na silowni gdy zauwazaja ze sa juz silniejsi od swoich rowiesnikow ktorzy co najwyrzej graja w kosza to moga ich "uwalic" bez problemu. ale nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi
, otoz jesli ktos pojdzie na silownie i za pierwszym razem meczy sie ze sztanga 50 kg, po roku cwiczen podnosi juz 100 kg ma w glowie zakodowane ze jest silniejszy i wyobraza sobie ze jesli uderzy swojego rowiesnika to go wgniecie bo jest silniejszy od osoby zwyklej przecietnej co nie chodzila nigdy na zadne sztuki walki i nie trzymala sztangielki w rece. juz nie mowie ze przecietny chlopaszek ma te 30-35 cm w bicu a ktos po roku 40 cm w gore to rowniez dodaje takim osoba "przewage psychologiczna" i dlatego "poczatkujacy" koksiarze maja tak ulozone w glowie ze po kilku wizytach na silowni gdy zauwazaja ze sa juz silniejsi od swoich rowiesnikow ktorzy co najwyrzej graja w kosza to moga ich "uwalic" bez problemu. ale nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi  mozna na boksera itd. i wtedy kupa hehe, ja tam cwicze dla zdrowia i wygladu a nie bujania sie i wzbudzania postrachu. jakbym sie chcial bic to bym sie nawet nie masowal to bo opoznia ruchy i bylbym wolny jak mucha w smole. sam mam tak juz ulozone w glowie ze jesli dochodzi do zaczepki to sie nie boje jesli patrze ze przede mna jest ktos kto wazy 60-70 kg a takie ciezary to ja na biceps biore hehe to sobie wtedy mysle co to za przeciwnik chwyce go to jeszcze go zlamie w pol...a wiec takie jest miej wiecej myslenie silaczy
 mozna na boksera itd. i wtedy kupa hehe, ja tam cwicze dla zdrowia i wygladu a nie bujania sie i wzbudzania postrachu. jakbym sie chcial bic to bym sie nawet nie masowal to bo opoznia ruchy i bylbym wolny jak mucha w smole. sam mam tak juz ulozone w glowie ze jesli dochodzi do zaczepki to sie nie boje jesli patrze ze przede mna jest ktos kto wazy 60-70 kg a takie ciezary to ja na biceps biore hehe to sobie wtedy mysle co to za przeciwnik chwyce go to jeszcze go zlamie w pol...a wiec takie jest miej wiecej myslenie silaczy   

...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
juz nie mowie ze przecietny chlopaszek ma te 30-35 cm w bicu
ej ! ;[ w sumie ja mam 36 to jestem ponad przecietna XD
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
 poprostu żal za dupe ściska
  poprostu żal za dupe ściska   

Napisano Ponad rok temu
Tylko nie zapomnij ze ciuchy maja xxxxxxl i dzieki nim sa szerocy i silni170 - 180 cm 50-60 kilo wagi (takie szkieletory ) idzie ich 3-4 i tez sie bujaja

Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 . A teraz pchnac mnie juz jest duzo ciezej, silownia mimo wszystko pomaga w tej kwestii, napewno nie zwieksza sily ciosu, bo tu chodzi raczej o sile dynamiczna a nie o statyczna, jeszcze jest technika, ale za to jak zlapie takiego sucharka za szmaty to moge nim elegancko rzucic i sie od razu przestraszy, albo go za nadgarstki chwyce i powykrecem troche i morda juz sie krzywi
 . A teraz pchnac mnie juz jest duzo ciezej, silownia mimo wszystko pomaga w tej kwestii, napewno nie zwieksza sily ciosu, bo tu chodzi raczej o sile dynamiczna a nie o statyczna, jeszcze jest technika, ale za to jak zlapie takiego sucharka za szmaty to moge nim elegancko rzucic i sie od razu przestraszy, albo go za nadgarstki chwyce i powykrecem troche i morda juz sie krzywi  

Ain't no sunshine when it's on
Only darkness every day
Ain't no sunshine when it's on
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu