spalamy tłuszcz
Guest_Łukaszek_*
Napisano Ponad rok temu
tym razem zagadnienei spalania tluszczu
zatłuszczenia nie mam duzego ale i nei zamierzam specjalnie diety pod chudniecie ani treningow...
zamierzam biegac w soboty
chcialbym jakis suplement relatywnie niedrogi co by mi pomogl
zwracam sie rowniez w imieniu kolegi co ma aktywny tryb zycia bo duzo nachodzi sie w pracy i tez chce jakis supel
zaproponujcie cos...
Napisano Ponad rok temu
witam!
i nei zamierzam specjalnie diety pod chudniecie ani treningow...
szkoda, dieta jakby nie patrzec to podstawa.
warto czasem sie tak poswiecic
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Guest_Łukaszek_*
Napisano Ponad rok temu
ale nei chce stracic na masie..
chce tylko zgubic tluszcz z brzucha...
niedlugo zaczynam sie masowac tak fest i przy okazji np CLA lub cos lepszego co zapobiegnie tluszczowi na brzuchu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Guest_Łukaszek_*
Napisano Ponad rok temu
nad brzuchem pracuje takze jest ok... ale mysle tez ze dalbym rade pbiegac 3 razy w tygodniu np. i do tego cos... i z diety na mase tez musze rezygnowac ?
Napisano Ponad rok temu
w FAQ jest o nim obszerny artykul, jesli jestes zainteresowany mozesz przeczytac. ale na efekty czekac trzeba nic nie zadziala od razuaha o tym cla nie wiedzialem...
3x wystarczy, ale aeroby to nie koniecznie bieganie bo te naleza do najtrudniejszych by sie do tego zmusic.mysle tez ze dalbym rade pbiegac 3 razy w tygodniu
tak, musi odjac troszke ww i t a wrzucic wiecej bialkaz diety na mase tez musze rezygnowac
Napisano Ponad rok temu
Guest_Łukaszek_*
Napisano Ponad rok temu
a jakbym na silke chodzil jadl w miare normalnie ale nieco mniej no i biegal w dni nietreningowe???
no i podajcie jakis dobry spalacz bo kolega prosil... nade mna jeszcze pomyslimy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hmm, no ale i tak nawet jesli zredkujesz jedzniee to i tak najpierw poleci ci energia z tluszczu wiec nie martw sie az tak o miesnie ;] mozesz jesc troche mniej.
Guest_Łukaszek_*
Napisano Ponad rok temu
ogolnie bede jadl ciemne pieczywo itd jednak przed silownia duzo ww a na silce carbo bedzie git ?
Napisano Ponad rok temu
Guest_Łukaszek_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mi zajebiscie smakuje jak troszke masla wrzuce i podgrzeje albo od razu do goracego ryzu dasz.. i sobie wymieszaj.. pychota.. jak se tak zrobilem to obiadki z przedszkola m isie przypomnialyz czym to moge jesc ? bo kiedys sie przymierzalem do ryzu z wazywami ale ohydny wyszedl..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu