co o tym sądzicie?
Napisano Ponad rok temu
czyli przed snem jako to białko moze być łycha ostrowii ? +glutamina
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
z góry dzięki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
DT:
Storm na czczo
Shock przed treningiem
Storm po treningu
DNT:
Storm na czczo
Storm po poludniu
jest ok, takie dawkowanie nawet poleciłem w podwieszonym
glucetyl jako szybko wchlanialna glutamina po treningu, rano sie nie oplaca marnowac gdyz rano mozesz na czczo wziasc sobie porcje bialka. peptyd przed snem tez z porcja bialka. mimo ze ostrowia nie zapewni wchlaniania sie przez dlugi czas to do peptydu bialko sie przydaje a jak pisalem wczesniej mozesz nawet dodac oliwe z oliwek co wydluzy wchlanialnosc bialka
jesli w pracy mozesz jesc kanapki to zadbaj o to by byly one z polędwica wołową, mozesz rowniez zabierac ze soba puszke tunczyka i czasami otworzyc do kanapek oraz kupuj jakies pakowane surówki i zawsze sobie do kanapek przekąsisz. w sumie jesli masz pojemniczki takie jak dzieci w szkole to mozesz robic jak ja...zawsze biore kurczaka i ostro zajadam ten serek wiejski to jesli jesz to przesun na godziny wieczorne (kolacja) banany rowniez przesun na inna godzina i zabieraj ze soba na silownie, zjesz je odrazu po treningu. po powrocie z pracy zjedz sobie ten ryz ktory jadales wieczorem najlepiej brazowy i dopiero idz na trening. jesli niemasz czasu to chociaz kup carbo i zastap ryz porcja carbo. gainera mozesz zabierac do pracy w sheikerze i tylko dolac sobie do niego wody i wypic jako uzupelnienie pelnowartosciowego posilku. u mnie miej wiecej tak to wyglada z posilkami odkad pracuje i nie narzekam , a na sniadanie cos co da Ci energie wiec platki itd.
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
jeszcze kilka drobnych pytań mi się nasunęło:
- do kanapek z polędwicą moze być ser zółty ?
- na czczo najpier storm a po 30miutach białko ? (pisząc białko mam na myśli zawsze ostrowię) generalnie czy przed i po zarzyciu storma czy shock therapy nie powinienem nic jeść ?
- oliwa z oliwek ? tzn jak ostrowię zmieszam np z sokiem albo wodą to do tego kilka kropel oliwy dodać do szejkera?
- jakiego tego kurczaka zabierasz do pracy ? dzień wcześniej gotowane piersi ?
- na śniadanie płatki owsiane z rodzynkami, w mleku mogą być ? (robie gęste że łycha staje, śladowo mleka)
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
- do kanapek z polędwicą moze być ser zółty ?
jak lubisz to jedz ale zalozmy 2 plasterki szynki i 1 sera, tak tylko dla smaku.. bo on ma od ch.. tluszczu.. jesli oczywiscie chodzi co o zolty
Ja tam bym popił storma białkiem, tylko wtedy ostrowianka z woda a nie mlekiem- na czczo najpier storm a po 30miutach białko ? (pisząc białko mam na myśli zawsze ostrowię) generalnie czy przed i po zarzyciu storma
czy shock therapy nie powinienem nic jeść ?
Najpierw posilek przedtreningowy, pozniej porcja shocka i na trening
Jesli ci odpowiada jej smak to mozesz.. ja tam i wielu innych ją pi.zgało w kieliszkach - przechylasz, lykasz i po sprawie- oliwa z oliwek ? tzn jak ostrowię zmieszam np z sokiem albo wodą to do tego kilka kropel oliwy dodać do szejkera?
- na śniadanie płatki owsiane z rodzynkami, w mleku mogą być ? (robie gęste że łycha staje, śladowo mleka)
Moze byc.. ja szczerze mowiac na wodzie to bym tego nie przelknal
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu