chciałbym wziąść na nastepny cykl coś lepszego co byście polecili na moje 76kg i ok 182 cm czy to prawda że kreatyna może nie działać na niektórych?
   chciałbym wziąść na nastepny cykl coś lepszego co byście polecili na moje 76kg i ok 182 cm czy to prawda że kreatyna może nie działać na niektórych?dodam że cwiczyłem 3 razy w tyg. po ok 1,5 godz.

Napisano Ponad rok temu
 chciałbym wziąść na nastepny cykl coś lepszego co byście polecili na moje 76kg i ok 182 cm czy to prawda że kreatyna może nie działać na niektórych?
   chciałbym wziąść na nastepny cykl coś lepszego co byście polecili na moje 76kg i ok 182 cm czy to prawda że kreatyna może nie działać na niektórych?Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 weź na następny raz zakup sobie do kretki dodatkowo jakieś 5kg najlepiej gainbolica oraz białko, najlepiej Sp80 z olimpa i nie ma bata żeby ciebie nie ruszyło...w ostateczności możesz spróbować coś silniejszego ale nie widzę, potrzeby, poprostu zobacz czy masz dobrą dietkę i przypomnij sobie, czy przypadkiem nie za dużo imprezowałeś
 weź na następny raz zakup sobie do kretki dodatkowo jakieś 5kg najlepiej gainbolica oraz białko, najlepiej Sp80 z olimpa i nie ma bata żeby ciebie nie ruszyło...w ostateczności możesz spróbować coś silniejszego ale nie widzę, potrzeby, poprostu zobacz czy masz dobrą dietkę i przypomnij sobie, czy przypadkiem nie za dużo imprezowałeś ![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) pozdrawiam
 pozdrawiam

Napisano Ponad rok temu
jestem po pierwszym cyklu z kretyny megakaps 150
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 )
 )

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
brałem tą kreatyne bez diety

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
cos o tym kiedys czytalem (musialbym dokladniej poszukac). chyba bylo to o estrze ze nie na kazdego dziala tak samo mozliwe ze jest z innymi formamiczy to prawda że kreatyna może nie działać na niektórych?
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
diety nie trzeba tak ostro przestrzegac by rosnac wystarczy odpowiednie produkty jescmoj kumpel tez nie mial specjalnej diety ale na tej samej kredce ładnie urusł
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| odblokowanie | Sterydy i Prohormony | 
 |   
 | ||
| PILNIE POSZUKUJE | Rozmowy nie na temat | 
 |   
 | ||
| rozpoznanie | TACTICAL GEAR | 
 |   
 | ||
| WASZE OPINIE | COMBAT | 
 |   
 | ||
| Ovince św Preux Zaskoczony sędzia nie Stop Walka w pierwszej rundzie | Sztuki walki | 
 |   
 | 
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

Guest_maks_* - Ponad rok temu

- Ponad rok temu