no to zajebiscie jak opierasz swoje zapotrzebowanie na bialko z shitowego mleka i serów
przepraszam
to tylko jeszcze poleć jakieś białko dla mnie, ilość i ile stosować. I daję spokój obiecuje
Napisano Ponad rok temu
no to zajebiscie jak opierasz swoje zapotrzebowanie na bialko z shitowego mleka i serów
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
oto co sobie zakupiłem, oceńcie mój zestaw. Jakby co to jeszcze mogę coś zamienić/odsprzedać kumplom.
CleanBurexin z pasem Neoprenowym
L-Carnitine complex treca
Super Omega-3 treca
Tauryna treca
Mega mineral pack treca
Bcaa treca w kapsach
Carbo 3kg treca
Chodzi o ten produkt: http://www.fabrykasi...0-kaps-2,p.html
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak nie do konca powinieneś bo niewiem po co ta l-karnityna, bcaa przy twojej wadze tez zbedne bo za wiele to tam do ochraniania niemasz i o niebo lepiej bys wyszedl jakbys kupil bialko wtedy redukcja bylaby bardziej udana.cieszę się
nie bo i tak nie poczujesz hmbmam jeszcze troche pigsów HMB i Life Energgy czy dokupić więcej
tak wybierz tylko odpowiedni cyklzy ten plan trenigowy w FAQu w rozpisce całorocznej zamieszczonym przez WBD będzie dobry dla mnie
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Pytanie |
Trening dla początkujących |
|
|
||
Pytania odnośnie treningu związane ze wzrostem |
Trening dla początkujących |
|
|
||