Mój trening: Poniedziałek - Klata, Biceps: - rozpietki 3x - sztanka wyciskanie skosne 4x - sztangielki wyciskanie plaska 4x - unoszenie przedramion sztangą 3x - sztangielki z suplimacja na lawce skosnej 3x - mlotki sztangielkami 3x Wtorek nogi + lydki + przedramie: - przysiady ze sztangą 4x - wykroki ze sztangą 4x - wejscie na podwyższenie ze sztangietkami 4x - wspiecia na palacach 3x - sztanga/sztangielka nachwytem i podchwytem 3x Czwartek - Barki triceps: - wyciskanie sztangi/sztangielek siedząc 4x - unoszenie sztangielek bokiem 4x - unoszenie sztangielek w opadzie 5x - wyciskanie francuskie - triceps 4x - unoszenie sztangielek za głową - triceps 3x Piątek - Plecy,kaptury,brzuch: - podciaganie na drążku 3x - unoszenie hantli jednorącz (wioslowanie jednoracz) 3x - martwy ciag 3x - szruksy 4x - brzuszki 5x
Na niektóre partie ciała stosuję progresję i staram sie zwiekszac ciezar przy kazdej serii.
Serie wykonuje w taki sposób 12-10-8
Po treningu pije Gainera 1 Vitalmax
Piję go równiez miedzy posiłkami do tego wypijam na noc WPC 80 Ostrowia
Łykam Witaminy z olimpu i ostatnio masa stoi w miejscu
fakt faktem ze na brzuchu szesciopak sie robi i spadło mi 2cm w pasie (chyba tłuszcz)
Pracuje na 3 zmiany wiec trening mam o róznych porach tzn o godzinach 11:00 lub 15:00
Co zmienic by waga poszła w góre ?