jakie białko??
Napisano Ponad rok temu
Mam mały problem nie wiem jakie białko kupić. miałem zamiar kupić ostrovię ale trochę poczytałem na forum i prawdę mówiąc jestem zmieszany jeszcze bardziej. Joks twierdzi że nie warto a wśród innych urzytkowników zdanie jest podzielone... Obecnie posiadam białko multipowera formula 80 500g.tak żeby spróbować czegoś innego bo wcześniej miałem ostrovię 1800g (smak bez porównania ) no ale za 1800g ostrovi mam trochę ponad tego pierwszego . na razie mam do wydania ok 130 zl. chciałbym żeby starczyło mi na miesiąc ale chyba będzię ciężko za tą kasę kupić coś dobrego... myślałem o nitroprogenie treca. może któś poleci mi coś ciekawego??! aha i jeszcze jedno czytałem gdzieś że ostrovia szybko się wchłania i żeby nie brać jej przed snem. to źle że szybko się wchłania??
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
może któś poleci mi coś ciekawego??!
Olimp system protein 80 wg mnie bardzo dobra odzywka
Napisano Ponad rok temu
to samo co poprzednik bo mozna brac na noc bo posiada albumin jaja co powoduje dluzsze wchlanianie sie i w nocy ochroni twoj organizm.zeby bardziej spowolnic wchalnianie to mozesz dodac oliwy z oliwekmoże któś poleci mi coś ciekawego??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
lepiej byc systematycznym w jedzeniu, nie mowie to o ciagle szamaniu tego samego ale o ustalonych porach kiedy jesznie mam ułożonej konkretnej diety
ja polecam SP80 olimpu
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
Rano do sniadania lepiej pic gainera czy bialko jesli godzine po sniadaniu pije na treningu carbo?
A i czy bialko MULTIPOWER 80 FORMULA mozna szamać na noc?
Napisano Ponad rok temu
najlepiej przed sniadaniem aminokwasy zlozone lub jezeli nie masz to bialkoRano do sniadania lepiej pic gainera czy bialko jesli godzine po sniadaniu pije na treningu carbo?
slabe to bialko, ale na noc ostatecznie moze byc, choc sa lepszeA i czy bialko MULTIPOWER 80 FORMULA mozna szamać na noc?
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
co w celu pobudzenia i "nakarmienia" hormonu wzrostu
naprawdę rano sie wstaje zupełnie inaczej po takiej "kuracji"
człowiek wypoczęty i wogóle.
Napisano Ponad rok temu
nie, napisal ci juz o tym inned. na noc powstrzymujesz nocny katabolizm tzw. glodowke i musisz miec do tego specjalne bialko, zwykle wchlonie sie zbyt szybko a ty potrzebujesz takiego ktore przez caly sen bedzie ochranialo miesniewłaściwie to nie wydaje mi się że nie potrzebuje białka na noc. w nocy białko lepiej się wchłania??
a wiec jesli teraz chcesz jeszcze mase to bierz gainera, od nadmiaru bialka masy nie zbudujesz lecz schudnieszod połowy kwietnia zaczynam redukcję i teraz chce jeszcze trche masy
zapewne z racji laktozyjeśli chodzi o redukcję to słyszałem że ostrowia się za bardzo nie nadaje
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gadacie ze gainery zalewaja tluszczem jakoby niewiadomo czym byly, wszystko od odzywiania zalezy, z gainera nie jestes w stanie dostarczyc tyle ww zeby rzeczywiscie odłożyło sie w zapasy tluszczowe
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
tylko tak wywnioskowałem ze skoro jest na redukcji to pewnie
gainer mu tego nie ułatwi i zapewne ma tendencje do łapania fatu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY