) ale podczas treningu to lepiej woda z carbo np a takie plusze to raczej po treningu zeby sie niezapowietrznic od bompelków podczas treningu
) ale podczas treningu to lepiej woda z carbo np a takie plusze to raczej po treningu zeby sie niezapowietrznic od bompelków podczas treningu  

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 mozna dodac tez białko z jajka
 mozna dodac tez białko z jajka  

Napisano Ponad rok temu
 do trawienia niektorych witamin potrzebne sa tluszcze, dlatego witaminy bierzemy po posilku, podczas treningu pocimy sie a wiec wypacamy nasze witaminki
 do trawienia niektorych witamin potrzebne sa tluszcze, dlatego witaminy bierzemy po posilku, podczas treningu pocimy sie a wiec wypacamy nasze witaminki

...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
 ) ja muwiłem o witaminach w tabletkach rano i po treningu gdzies a Kedzior86 wspominał o magnezie
  ) ja muwiłem o witaminach w tabletkach rano i po treningu gdzies a Kedzior86 wspominał o magnezie

Napisano Ponad rok temu
co jest lepsze do picia podczas treningu?? moglbym sobie popijac wode z magnezem wiecie te plussszzzee hehe czy lepiej sama mineralke
a ta woda z magnezem?? co o tym sadzisz??
ale chodzi mi o taki magnezik co sie go rozpuszcza
heh to mozna
ale tu leprze były by witaminy które mają magnez ale majatez duzo innych witamin i mikroelementów
wystarczynom wlasnie biore sobie takie tableteczki z plussszzaa hehe magnez i multiwitamina w jednym
hehe tylko niewiem czy to dobry pomysl picia tego podczas treningu??
 ?
 ?

...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 to nie jest śmieszne
  to nie jest śmieszne   

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 to przenoszenie hantla nad głową i wyciskanie sztangielek
  to przenoszenie hantla nad głową i wyciskanie sztangielekNapisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przy klatce zamieniaj sztangielki ze sztanga

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| !!!Początkujący!!! | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| NOWY NABÓR DO KLUBU MONGKOM MUAY THAI DO GRUP POCZĄTKUJĄCYCH | MUAY THAI, BOKS, KICKBOXING, K-1 | 
 |   
 | ||
| Dla bardzo początkujących... | MASTERS Of STEEL | 
 |   
 | ||
| hehe...ten tego, tychy... muay thai, początkujący, tak jakby | MUAY THAI, BOKS, KICKBOXING, K-1 | 
 |   
 | ||
| Początkujący prosze o pomoc ;) | Galerie zdjęć | 
 |   
 | 
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu